SELEKSHON HUBENIL FUTBÒL U-15 KU PARTISIPASHON NA WEGANAN ORGANISA PA CONCACAF NA MERKA

SELEKSHON HUBENIL FUTBÒL U-15 KU PARTISIPASHON NA WEGANAN ORGANISA PA CONCACAF NA MERKA

Kralendijk, Un total di diesocho hóben asistí pa seis lider di e selekshon di futbòl hubenil Boneriano U-15 a sali pa Merka estado Florida djabièrnè mainta pa partisipá na e kampionato hubenil organisá pa Concacaf i IMG’s Academy na Bradenton. E kampionato ta inisiá djadumingu 13 di Ougùstùs i terminá djasabra 19 di ougùstùs.

Sr. Edsel Cecilia Head Coach di e selekshon a duna di konosé ku e selekshon ta den treinen for di aña pasa novèmber, i pa luna di yüli e aña aki e hóbennan a trein hopi intensivo.
Jahirr Coffie i Gilbert Alberto ta e dos Coach nan asistente ku a biaha ku e delegashon.
Diputado Clark Abraham remplasando diputado Rolanda Hellburg-Makaai a deseá e hóbennan tur klase di éksito den e kampionato.

DEELNAME VAN JEUGDVOETBALSELECTIE U-15 AAN DOOR DE CONCACAF GEORGANISEERDE WEDSTRIJDEN IN DE USA

Kralendijk, 18 jongeren, vergezeld van 6 leiders van de Bonairiaanse jeugdvoetbalselectie U-15, zijn vrijdagochtend naar Florida (USA) vertrokken om deel te nemen aan de jeugdvoetbalkampioenschappen georganiseerd door de Concacaf en de IMG’s Academy in Bradenton. De kampioenschappen gaan op zondag 13 augustus van start en eindigen op zaterdag 19 augustus.

Dhr Edsel Cecilia, hoofdtrainer van de selectie heeft te kennen gegeven dat de selectie al sinds november vorig jaar aan het trainen is en in de afgelopen maand juli hebben de jongeren zeer intensief getraind. Jahir Coffie en Gilbert Alberto zijn de twee assistenttrainers die met de delegatie zijn meegereisd.

Gedeputeerde Clark Abraham die gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai vertegenwoordigde heeft de jongeren veel succes toegewenst tijdens de kampioenschappen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: