Konferensia riba “Alarma pa Tsunami” (April 2018)

 

Direktiva nobo pa Komishon di Tsunami ICG Caribe.

 

Willemstad – Durante e di 13 reunion pa organisashonnan intergubernamental, ku ta atendé ku alarma pa tsunami, ku a tuma lugá e siman akí na Kòrsou, a skohe un direktiva nobo.

 

Riba e portrèt por mira e direktiva nobo, ku ta eksistí di representantenan di Costa Rica, sra. Silvia Chacón Barrantes (presidente), Haiti, sr. Gerard Metayer, Colombia, sra. Mari Luz Reugifo i British Virgin Islands, sr. Jasen Penn. Nan ta forma e direktiva di e organisashon te ku 2020. Tambe riba e portrèt ta e presidente di e añanan anterior, sra. Christa Von Hillebrandt-Andrade i presidente di e komishon di elekshon, sr. Albert Martis.

 

 

Nieuw bestuur voor ICG Caribe Tsunamicommissie.

 

Willemstad – Gedurende de dertiende vergadering van intergouvernementele organisaties die met tsunami-alarmering te maken hebben, die deze week op Curaçao plaatsvond, is een nieuw bestuur gekozen.

Op bijgaande foto kunt u het nieuwe bestuur zien, die bestaat uit vertegenwoordigers van Costa Rica, mw. Silvia Chacón Barrantes (voorzitter), Haïti, de heer Gerard Metayer, Colombia, mw. Mari Luz Reugifo en de Britse Maagdeneilanden, de heer Jason Penn. Zij vormen het bestuur tot en met 2020. Op de foto ziet u ook de voorzitter van de afgelopen jaren, mw. Christa von Hillebrandt-Andrade en de voorzitter van de kiescommissie, de heer Albert Martis.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: