Kralendijk Bonaire: Notisianan di djabièrnè 27 di aprel te ku djamars 1 di mei 2018 // Politieberichten van vrijdag 27 april tot en met dinsdag 1 mei 2018

Kralendijk Bonaire: Notisianan di djabièrnè 27 di aprel te ku djamars 1 di mei 2018 // Politieberichten van vrijdag 27 april tot en met dinsdag 1 mei 2018

Notisianan di djabièrnè 27 di aprel te ku djamars 1 di mei 2018

Riba djabièrnè 27 di aprel 2018 alrededor di 8.35 or di anochi a drenta keho di un kiebro na un kas situá na Punt Vierkant. Deskonosínan a kibra e porta ku ta duna akseso na e kamber i a bai ku un kaha fuerte ku entre otro diferente karchi di banko, pasport i sèn efektivo den dje. E alarma di e kas a bai aproksimadamente 8.35 or di anochi.

Riba djasabra 28 di aprel alrededor di 11.40 or di mainta a detené un hòmber ku inisialnan Y.J.C.H di 20 aña di edat relashoná ku lei di atmishon i ekspulshon BES.

Alrededor di 2.30 or di mardugá polis a enkontrá un skuter sin lus, a trata di para e skuter aki pa por hasi e kontròlnan nesesario, pero e persona aki a kore bai riba un velosidat haltu.

Alrededor di 5.24 or di mainta di 28 di aprel a drenta notifikashon ku a pega un outo na kandela. E doño di e outo a skucha un zonido duru i a mira ku su outo tabata na kandela. E sospechoso a para tira e outo ku piedra i a grita algun menasa na e doño di e outo.

Riba djaluna 30 di aprel alrededor di 11.10 a drenta keho di ladronisia di un kámara Gopro Hero 5. A saka e kámara for di tas di e doño riba 29 di aprel entre 6or i 7or di atardi na un negoshi situá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot

Alrededor di 2.11 or di mardugá a drenta keho di kiebro i destrukshon na un kas situá riba Kaya Korona. Deskonosínan a kibra e porta di dilanti i a destruí e kas di paden por kompletu. Tambe a bai ku un montante di sèn efektivo. E winshil di e pekùp di e víktima tambe a keda destruí i a bora e 4 tayonan di e pekùp.

Riba djamars 1 di mei alrededor di 2.20 di mardugá a drenta notifikashon di un kas den Kaya Oro ku ta na kandela. E kousa di e kandela ainda ta deskonosí ainda. brantwer a bai na e sitio i a paga e kandela.

Alrededor di 4.30 di mardugá a drenta keho di un persona ku a los algun tiru for di un outo shinishi. A detené e sospechoso di inisialnan E.V.O.N di 42 aña di edat alrededor di 4.40 den akshon relashoná ku lei di arma BES. Despues di un búskeda den e kas a bin enkontrá ku e arma di kandela. A konfiská esaki pa mas investigashon.

Alrededor di 11.20 di mainta a drenta keho di kiebro na un negoshi na kaya Jakupeper. Durante di e kiebri aki a bai ku diferente kosnan di uso i komestibel for di e negoshi. Deskonosínan a kibra e bentana parti patras di e edifisio pa haña akseso na e negoshi. E kiebro a tuma lugá entre djarason 25 di aprel 2018 3or di mèrdia i djamars 1 di mei 11 or di mainta.

Riba djamars 1 di mei 2018 alrededor di 1.40 or di mèrdia detené un hòmber ku e inisialnan P.A.M.C di 34 aña di edat relashoná ku lei di atmishon i ekspulshon BES.

Politieberichten van vrijdag 27 april tot en met dinsdag 1 mei 2018

Op vrijdag 27 april 2018 is omstreeks 20.35 uur een melding binnengekomen van inbraak bij woning gelegen te punt vierkant. Onbekenden hebben de buitendeur die toegang geeft tot de slaapkamer opengebroken en hebben een kluis met onder andere diverse bankpassen, paspoorten en contant geld weggenomen. De inbraak heeft omstreeks 20.35 plaatsgevonden, het alarm van het huis is afgegaan.
Op zaterdag 28 april 2018 is omstreeks 11.40 een man met de initialen Y.J.C.H van 20 jarige leeftijd aangehouden in verband met de vreemdelingen wet BES
Omstreeks 2.30 is door de patrouille van de politie een scooter zonder verlichting gezien, de politie heeft getracht deze bestuurder te staande te houden voor controle maar de bestuurder is in volle snelheid vertrokken. Er is een korte achtervolging geweest waarna de bestuurder heeft weten te ontsnappen.
Omstreeks 05.24 op dezelfde dag is er een melding binnengekomen van een voertuig op de Kaya Aguila die in brand gestoken was. de aangever hoorde een harde klap en zag buiten dat zijn auto in de brand stond. De verdachte kwam later stenen gooien op de auto en had wat bedreigingen geroepen richting de aangever.
Op maandag 30 april 2018 is om 11.10 aangifte gedaan van diefstal van een Gopro hero 5 camera. De camera is vermoedelijk tussen 18.00 en 19.00 weggenomen uit de tas van de aangever. De diefstal heeft plaatsgevonden bij een bedrijf gelegen op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot
Omstreeks 02.11 is er een melding van vernieling en inbraak van een woning op de Kaya Korona binnengekomen. De onbekenden hebben de voordeur vernield en hebben het huis van binnen helemaal vernield. Er is ook een geldbedrag weggenomen. De voorruit van de pick-up van de aangever was ook vernield en alle 4 de banden waren lek gestoken.
Op dinsdag 1 mei is omstreeks 2.20 in de nacht een melding van brand in een huis aan de Kaya Oro binnengekomen. De oorzaak van de brand is onbekend. De brandweer is ter plaatse geweest en heeft de brand geblust.
Op dinsdag 1 mei is omstreeks 04.30 uur in de nacht een melding van schoten vanuit een auto in de buurt Amboina binnen gekomen. De verdachte, een man met de initialen E.V.O.N van 42 jarige leeftijd is omstreeks 04.40 uur in de nacht op heterdaad aangehouden in verband met de vuurwapenwet Bes. Na een huiszoeking is het vuurwapen gevonden en in beslag genomen voor verder onderzoek.
Omstreeks 11.20 is er een melding binnengekomen van een inbraak in een bedrijf gelegen aan de Kaya Jakupeper. Tijdens de inbraak zijn diverse etenswaren en artikelen voor persoonlijk gebruik weggenomen uit de voorraad kast. Onbevoegden hebben zich toegang verleend tot het pand doormiddel van het openbreken van een raam aan de achterzijde. De inbraak heeft tussen woensdag 25 april 15.00 uur en dinsdag 1 mei 11.00 uur plaatsgevonden .
Op dinsdag 1 mei 2018 is omstreeks 13.40 een man met initialen P.A.M.C. van 34 jarige leeftijd aangehouden in verband met vreemdelingenwet BES.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: