SURFPROF TATY FRANS VOERT DIT SEIZOEN HET TUI LOGO IN DE ZEILEN

SURFPROF TATY FRANS VOERT DIT SEIZOEN HET TUI LOGO IN DE ZEILEN

Rijswijk/Kralendijk, 10 mei 2018 – Windsurf professional Elton “Taty” Frans is vandaag in Korea gestart aan zijn eerste wedstrijd in de de PWA World Tour. De surfer uit Bonaire is een van de lokale helden van reisorganisatie TUI in haar branding campagne op de Antillen. De samenwerking tussen TUI en Taty begon in april 2017 met zijn bijdrage aan de “Discover Your Smile” campagne voor Aruba, Bonaire en Curaçao. Daarin vertellen local heroes wie ze zijn, waar ze van dromen, wat hun motiveert en natuurlijk waarom ze reizen. Inmiddels is de samenwerking uitgebreid en is ook met zeilsponsor Gaastra overeengekomen dat Taty dit seizoen het TUI logo voert op zijn slalom- en freestyle zeilen.

Surfen met TUI
TUI is trots op deze samenwerking met het wereldberoemde sportmerk Gaastra en Taty. Taty is niet alleen een surfprofessional uit Bonaire, maar ook een wereldreiziger en ware ambassadeur van TUI. Met zijn aanstekelijke glimlach is hij de belichaming van “Discover your Smile”. En die TUI smile siert dus nu ook zijn zeilen.

TUI Sports voor sportieve vakanties
De samenwerking sluit uitstekend aan op de sportieve vakanties die TUI biedt met TUI Sports. TUI heeft een breed assortiment aan windsurf- en kitesurfvakanties, voor de beginnende én geoefende surfer. Zowel binnen Europa als in Kaapverdië, Brazilië en uiteraard Bonaire. Meer over deze en andere sportieve TUI vakanties op: www.tui.nl/sports.

Fotografie: Lorenzo Mittiga Fine Art Photography

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: