“Geef je leven en dat van je medemens kleur” – “Yena bo bida i di otronan ku koló”

Vijfde editie Curaçao Color Walk van EY en JCI Dutch Caribbean op 10 juni

“Geef je leven en dat van je medemens kleur”

WILLEMSTAD – na het grote succes van de vorige jaren en onder het veelzeggende motto ‘Color your life by coloring others’ organiseren EY Dutch Caribbean (EY) en JCI Dutch Caribbean op zondag 10 juni 2018 de vijfde editie van de Curaçao Color Walk. Deze ‘fun walk’ van circa 6 kilometer start en eindigt dit jaar bij Parasasa Beach en voert door de straten van Piscadera en omgeving. Het bijzondere aan deze sportieve ‘kleurenfestijn’ is dat de deelnemers weer op diverse plekken tijdens de route helemaal worden ondergedompeld met poeder van uiteenlopende kleuren, waardoor het geheel vooral aan het eind een kleurrijk beeld biedt met de ‘Big Color Splash’.

 

Om verder inhoud te geven aan hun “Corporate Social Responsibility” programma “Building a better working world”, zet EY Cares Foundation (opgericht door EY) zich in om een positieve en vooral duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij, in samenwerking met Curaçao Cares. JCI Dutch Caribbean is onderdeel van de wereldorganisatie Junior Chamber International (JCI) en kent meer dan 200 actieve leden tussen 18 en 40 jaar verspreid over de voormalige Nederlandse Antillen die zich inzetten om een positieve impact binnen hun gemeenschappen te creëren. Om verder invulling te geven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid en gezien hun gezamenlijke visie continueren deze 2 organisaties hun samenwerking om de vijfde Curaçao Color Walk mogelijk te maken.

 

Fun walk

De wandeling begint en eindigt op 10 juni 2017 met een warm-up en cool down verzorgd door Jamila Lemans en Hayrich Juliana. Deze wandeling onderscheidt zich van andere doordat deelnemers bij een aantal stations langs de route telkens een andere kleur over zich heen gespoten krijgen. De kleur stations worden mogelijk gemaakt door sponsoring van Maduro & Curiel’s Bank, KFC (Kenfood Trading Co.), Subway, Kooyman, en Maybeline (Popular Agencies) en de ‘Big Splash’ wordt in het bijzonder mogelijk gemaakt door Curoil. Aangezien dit het laatste jaar is dat deze walk in deze vorm wordt georganiseerd, zullen EY en JCI een verassing hebben voor de participanten. De kleurenpoeder die tijdens deze walk wordt gebruikt is veilig, milieuvriendelijk, niet schadelijk en afspoelbaar.

 

Doel

Heel Curaçao is uitgenodigd om wandelend, rennend, huppelend of dansend met anderen door de route te gaan om enerzijds een gezonde levensstijl te vieren en om elkaars leven kleur te geven. Anderzijds draagt elke deelnemer ook bij om het leven van mensen die steun nodig hebben in onze samenleving kleurrijker te maken, daar er door middel van deze wandeling een financiële ondersteuning zal worden gegeven aan JCI Dutch Caribbean, EY Cares Foundation en de volgende verenigingen die zich richten op vorming van onze jeugd: Blenchi school en 1 Focus Diferente. Laatstgenomde organisatie is op een zeer positieve manier bezig met diverse projecten zoals ‘Inpirational week’ en ‘Transformers’, welke de nadruk leggen op het inspireren van zo veel mogelijk jongeren en (jong) volwassenen door middel van beeldend materiaal (vaak “short films” of documentaires) die alle daagse (moeilijke) situaties een positieve draai geven.

 

Inschrijving

Deelnemers van alle leeftijden, dus jong (kinderen vanaf 4 jaar) en oud, hele gezinnen en groepen vrienden en collega’s zijn allemaal welkom. Verkoop van T-shirts zal plaats vinden als volgt, zolang de voorraad strekt (OP = OP):

 

Datum Locatie

Tijd

Zaterdag 26 mei Kooyman Zeelandia en Jan Nooduynweg

9.00 – 18.00

Zondag 27 mei Kooyman Zeelandia en Jan Nooduynweg

9.00 – 13.00

Maandag 28 mei Kooyman Zeelandia en Jan Nooduynweg

16.00 – 18.00

 

De kosten zijn 20 gulden voor alle deelnemers (dus kinderen en volwassenen). Alle deelnemers krijgen een T-shirt waarmee het effect van de uiteenlopende kleuren beter tot uiting komt. Bij de wandeling krijgen de deelnemers water en op het eind fruit uitgereikt. Bij Parasasa Beach zullen MC Hype en DJ Lu-C zorgdragen voor entertainment.

 

Voor grotere groepen (15 personen of meer) is een groepsregistratie mogelijk. Voor meer informatie hierover mail ons naar curacaocolorwalk@gmail.com of voor leuke weetjes volg ons op Facebook Curaçao Color Walk.

 

Di sinku edishon Curaçao Color Walk dia 10 di yüni di EY i JCI Dutch Caribbean

 

“Yena bo bida i di otronan ku koló”

WILLEMSTAD —  Despues di e eksito rotundo di añanan anterior i bou di e slogan “Yena bo bida i di otronan ku koló”, EY Dutch Caribbean i JCI Dutch Caribbean lo organisá riba dia 10 di yüni e di sinku edishon di Curaçao Color Walk. E ‘fun walk’ aki lo kuminsá i kaba na Parasasa Beach i lo kubri 6 kilometer dor di kayanan di Piskadera i bisindario. E aspekto úniko di e festin di koló spòrtif aki ta ku partisipantenan lo ser kubrí ku puiru di diferente koló na diferente punto durante e ruta. En espeshal na final e evenemento lo kulminá den un fiesta di kolo ku e ‘Big Color Splash’.

 

E kaminata di koló aki no ta nobo pa Kòrsou. EY pa medio di su fundashon EY Cares Foundation ta duna kontenido na EY su programa di responsabilidat sosial “Building a better working world”, i ta traha pa duna un aporte positivo i duradero na desaroyo di nos komunidat. Den e kuadro ei EY tambe ta traha huntu ku Curaçao Cares. JCI Dutch Caribbean ta forma parti di Junior Chamber International (JCI), un organisashon mundial i konosé mas ku 200 miembro entre 18 i 40 aña repartí riba e islanan di Kòrsou, Aruba, Boneiru i St. Maarten ku ta traha pa krea impakto positivo den nan mes komunidat. Basá riba e vishon mutuo i e dedikashon pa ehersé e responsabilidat sosial ku EY Dutch Caribbean i JCI Dutch Caribbean ta kompartí, e dos organisashonnan aki ta kontinua nan koperashon pa organisá e di sinku edishon di ‘fun walk’ di koló na Kòrsou.

 

Fun walk

E kaminata ta kuminsa i kaba ku un warm-up i cool down di Jamila Lemans i Hayrich Juliana. Lokual ta hasi e kaminata aki diferente for di kaminatanan tradishonal ta ku lo tin diferente stashon riba e ruta kaminda lo spùit e partisipantenan ku un puiru di koló ora nan pasa. Kada stashon di koló a ser realisá ku sosten di algun sponsor prinsipal, esta Maduro & Curiel’s Bank N.V., Kenfood Trading Co. (KFC), Subway, Kooyman y Popular Agencies ku su produkto Maybeline. E ‘Big Splash’ na final ta wordu spesialmente patrosiná door di Curoil. Mirando ku esaki ta e delaster aña ku e kaminata aki ta tuma lugá den e forma aki, EY i JCI lo tin un  sorpresa pa e partisipantenan.

E puiru di koló ku ta wòrdu usá durante di e kaminata no ta dañino pa salú ni pa medio ambiente, e ta seif i por laba kita fasil.

 

Meta

Henter Kòrsou ta invitá un biaha mas pa bin kana, kore, baila i gosa ku otro riba e ruta pa selebrá un estilo di bida salú i pa alabes duna un otro su bida tambe koló. Kada persona ku partisipá tambe ta kontribui direktamente pa hasi bida di esnan ku mester di sosten den nos komunidat mas kolorido. E meta di Curaçao Color Walk ta pa rekoudá fondo pa otorgá na JCI Dutch Caribbean, EY Cares Foundation i e siguiente organisashonnan: Blenchi school i tambe e organisashon 1 Focus Diferente. E organisashon aki ta hasiendo di un manera positivo  varios proyekto manera ‘Inpirational week’ y ‘Transformers’ ku ta enfatisá riba inspirá mas tantu hoben posibel dor di huza material (“short films” of dokumentario) ku ta ilustrá situashonnan (difísil) diario y kon por atendé ku esakinan di un manera positivo.

 

Inskripshon

Personanan di tur edat por partisipá; mucha (for di 4 aña), hende yòn i hende grandi, famia i grupo di amigu i kolega tur ta bon biní. Benta di T-shirt lo tuma lugá di e siguiente manera tanten ku tin (“OP = OP”):

Fecha Lugá

Orario

Djasabra 26 mei Kooyman Zeelandia & Jan Nooduynweg

9.00 – 18.00

Djadumingo 27 mei Kooyman Zeelandia & Jan Nooduynweg

9.00 – 13.00

Djaluna 28 mei Kooyman Zeelandia & Jan Nooduynweg

16.00 – 18.00

 

E gastu pa partisipá ta 20 florin pa tur hende (mucha for di 4 aña i hende grandi). Tur partisipante lo haña un T-shirt p’asina e kolónan resaltá. Durante e kaminata lo parti awa i na final fruta, i lo por sigui fiesta ku ambiente musikal na enkargo di DJ Lu-C i MC Hype.

 

Pa grupo grandi (15 persona of mas) tin e oportunidat di hasi registrashon pa grupo. Pa mas informashon tokante esaki mail curacaocolorwalk@gmail.com

i pa mas detayenan esklusivo bishitá e Facebook di Curaçao Color Walk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: