Notisia di polis di djabièrnè 15 di mart te ku djaluna 18 di mart 2019/Politieberichten van vrijdag 15 maart tot en met maandag 18 maart 2019

Notisia di polis di djabièrnè 15 di mart te ku djaluna 18 di mart 2019

Riba djabièrnè 15 di mart a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Uranus. Entre 7 or i 9.45 or di anochi, deskonosínan a forsa e porta di patras pa a drenta e kas i bai ku vários artíkulo, bou di kua diferente pasport.


Riba djadumingu 17 di mart, alrededor di 4.15 or di mardugá, sentral di polis a risibí notifikashon tokante di un hinkamentu  na un kas situá na Kaya Gristelchi. Dos ruman tabatin problema ku otro ora ku esun a hinka e otro ku un kuchú. Famianan di e víktima mes a transporte pa hospital. Na e adrès ariba menshoná a detené un hòmber di inisial G.M.J.C. di 32 aña di edat en konekshon ku maltrato ku un arma.

Den oranan di atardi di djadumingu 17 di mart a drenta keho di kiebro den un ofisina situá na un kompleho di ofisina situá na Kaya Industria. Deskonosínan a forsa e porta di dilanti pa por a drenta pero no a bai ku nada. Probablemente e malechor(nan) tabata en buska di sèn. Loke ta remarkabel ta ku riba djadumingu deskonosínan a (purba) kibra drenta den vários negoshi mas situá den e kompleho aki na Kaya Industria. For di un di e negoshinan a bai ku tres (3) mashin di las i for di un otro a bai ku dos (2) kòmpiuter di marka Asus. Mas lat riba e mesun dia a drenta keho di kiebro den un kas situá den e bario Kibrahacha. Deskonosínan a kita algun ‘sunsèt’ for di e porta di dilanti pa asina a habri e lòk di e porta parti paden pa a drenta e kas. A bai ku entre otro sèn kèsh i algun joya.

Politieberichten van vrijdag 15 maart tot en met maandag 18 maart 2019

Op vrijdag 15 maart werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Uranus. Onbekenden forceerden tussen 19.00 en 21.45 uur de achterdeur om binnen te komen en namen verschillende goederen, waaronder ook paspoorten, weg

Op zondag 17 maart, omstreeks 04.15 uur, kreeg de politiecentrale melding over een steekpartij bij een woning aan de Kaya Gristelchi. Twee broers hadden problemen met elkaar waarbij de ene, de andere had gestoken met een mes. Het slachtoffer werd door familieleden naar het ziekenhuis gebracht. Op bovengenoemde adres werd een man met initialen G.M.J.C. van 32 jaar aangehouden wegens mishandeling met een wapen.

In de middaguren van zondag 17 maart werd aangifte gedaan van inbraak in een  bedrijf in een bederijvencomplex aan de Kaya Industria. Onbekenden forceerden de voordeur om binnen te komen namen niks meegenomen. Waarschijnlijk waren ze op zoek naar geld. Opmerkelijk is dat er op zondag bij verschillende andere bedrijven in hetzelfde bedrijfscomplex aan de Kaya Industria werd ingebroken. Bij een van de bedrijven zijn drie (3) lasmachines weggenomen, terwijl bij een andere twee (2) computers van het merk Asus zijn weggenomen.

Later op dezelfde dag werd aangifte gedaan van inbraak in een woning in de wijk Kibrahacha. Onbekenden haalden een aantal shutters van de voordeur weggehaald en konden zo de deur van binnenuit van het slot doen om binnen te komen. Er zijn onder andere contant geld en diverse  sieraden weggenomen.

16708319_1015594958542538_1349341902050757722_n

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: