WJTC girls Tournament  for Wednesday 20/3/19.

WJTC girls Tournament  for Wednesday 20/3/19.
Het World Juniors Tennis Championship girls team van Curacao heeft woensdag op de derde speeldag van het toernooi in Santo Domingo met 2-1 verloren van het team van Puerto Rico. In de openingswedstrijd was Claudia Perez uit Puerto Rico sterk voor Kai Thyne Karel met een score van 6-0 6-3. In de tweede single moest Sarah Nita het onderspit delven tegen Andrea Perez met 6-3 en 7-5. In het dubbelspel wonnen daarna Sarah Nita en Sara Loaiza  met 6-4 4-6 10-6. Donderdag treft Curacao het team van Jamaica of Suriname in de strijd om de plaatsen 9t/m 13.
Details van het toernooi kunnen op de volgende site gevonden worden.
E tim di femenino di Kòrsou pa World Juniors Tennis Championship a pèrdè djarason riba e di tres dia e enkuentro na Santo Domingo kontra di Puerto Rico ku  2-1. Den e promé wega Claudia perez di Puerto Rico  a resultá muchu fuerte pa  Kai-Thyne Karel ku un skor di 6-0 6-3. Den e di dos single Sarah Nita a sali den desventaha kontra di  Andrea Perez ku 6-3 en 7-5 . Den e wega di dòbel  Sarah Nita I Sara Loaiza a sa di gana un punto dor di gana ku un skor di  6-4 4-6 10-6. Djahuebs Kòrsou lo sali kontra di Jamaica of Surnam pa  kompetí pa e puestonan 9 te 13.
Detayes di e torneo por wordu sigí riba e link ariba menshona.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: