Kick-off Ofisina di Programa Akuerdo di Gobernashon

Kick-off Ofisina di Programa Akuerdo di Gobernashon

Ku e kick-off resien di Ofisina di Programa a marka un paso importante i nobo den realisashon di Akuerdo di Gobernashon ku Hulanda i Entidat Públiko Boneiru a firma ku otro. E kick-off a tuma lugá djaweps ku ta tras di lomba na Bestuurskantoor. Tur e presentenan ta komprometé nan mes pa un bon kooperashon ku ta fruktífero, ku fin di logra e meta di un mihó kalidat di bida na Boneiru. Durante e kick-off tabata presente entre otro e tim di direktornan di Entidat Públiko Boneiru, Eilandsecretaris i gezaghebber. Riba e potrèt por mira e miembronan di Ofisina di Programa, na e rei di patras por mira di robes pa drechi Danny Rojer, Mènedjer di Programa, Fred Thiemessen, Eilandsecretaris athunto,     

Ruthline Bernabela, Direktorado Komunidat i Kuido, Gerold van Eshuis, Direktorado Maneho Operashonal i Sosten,  Dudley Wedervoort, Direktorado Maneho Operashonal i Sosten. Na rei dilanti por mira di robes pa drechi Dianne Boelmans, Direktorado Desaroyo Urbano, Beate van den Berg, Rijksdienst Caribisch Nederland. POTRÈT : RCN

==================

Kick-off Programmabureau Bestuursakkoord

Met de recente kick-off van het Programmabureau is een belangrijke nieuwe stap gezet in de uitvoering van het Bestuursakkoord dat Nederland en het Openbaar Lichaam Bonaire met elkaar sloten. De kick-off vond afgelopen donderdag bij het Bestuurskantoor plaats. Alle aanwezigen zijn gecommitteerd tot een vruchtbare en goede samenwerking tussen beide partijen, waarbij het doel is een betere kwaliteit van leven op Bonaire te realiseren. Bij de kick-off waren vanuit het OLB onder andere het team van directeuren, de Eilandsecretaris en de gezaghebber aanwezig. Op de foto zijn de leden van het Programmabureau te zien met op de achterste rij v.l.n.r. Danny Rojer, Programmamanager, Fred Thiemessen, adjunct Eilandsecretaris, Ruthline Bernabela, Directoraat Samenleving en Zorg, Gerold van Eshuis, Directie  Bedrijfsvoering & Ondersteuning, Dudley Wedervoort, Directie Bedrijf & Ondersteuning, Op de voorgrond zijn v.l.n.r. Dianne Boelmans, Directoraat Ruimtelijke Ontwikkeling, Beate van den Berg, Rijksdienst Caribisch Nederland te zien. FOTO : RCN

Kick off

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: