Grote opkomst ‘Ban Vèlt Bèk’ sessie in Lagun ‘Volgende voetbal clinic in Westpunt’

Grote opkomst ‘Ban Vèlt Bèk’ sessie in Lagun

‘Volgende voetbal clinic in Westpunt’

Lagun- De derde gratis voetbal clinic, georganiseerd door de groep van het project ‘Ban Vèlt Bèk’, heeft vorig zaterdag, 23 maart 2019, plaatsgevonden op het veld in Lagun. 16 dames van verschillende buurten zoals Lagun, Soax, Westpunt en Montaña, hebben deelgenomen in de voetbal training verzorgd door Coach Verda Betrian en Danaë Daal. Samen met voorzitter Nathaly Jamanika van ‘Fundashon Pro Bario Lagun’, hebben de trio ervoor gezorgd dat de kinderen, leeftijd 6-12, een voetbal training kregen waarbij de basis werd geleerd zoals balcontrole, lopen met de bal en beweging. Verder is met individuele donaties vanuit de gemeenschap voor eten en drinken gezorgd voor de participerende kinderen.

Het doel van het project is om een laagdrempelig platform te creëren om zoveel mogelijk jonge dames in beweging te brengen en door middel van voetbal. De vierde editie zal plaatsvinden in Westpunt. Beoogd is om één keer per maand een clinic te verzorgen in verschillende buurten, startend in de wijken van ‘Banda Bou’ en eindigend in ‘Banda Ariba’. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de organisatoren via de Facebook of Instagram page: Curaçao Women’s Football of bellen naar 5600709.

Lagun group

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: