Notisia di polis di djaluna 15 di aprel te ku djárason 17 di aprel 2019/Politieberichten van maandag 15 april tot en met woensdag 17 april 2019

Notisia di polis di djaluna 15 di aprel te ku djárason 17 di aprel 2019
Riba djaluna 15 di aprel a drenta keho di ladronisia di un skuter di marka Kymco. Entre 9.30 or di mainta i 5.30 or di atardi, deskonosínan  a bai ku e skuter ku tabata stashoná na un establesimentu turístiko situá na Sorobon

Riba djaluna 15 di aprel a drenta keho di kiebro den un akomodashon turístiko situá na Sabadeco. Entre 7 or 9.30 or di anochi, deskonosínan a destruí e bentana pa a drenta i a bai ku entre otro diferente tarheta, un Ipad kolo di metal, vários joya, un Ipad mini, un Iphone modèl 6, un kòmpiuter di sambuyá di marka Mares i un oloshi di marka Nixon.

 

Politieberichten van maandag 15 april tot en met woensdag 17 april 2019

Op zondag 14 april werd aangifte gedaan van diefstal van een scooter van het merk Kymco. De scooter stond bij een strandtent bij Sorobon geparkeerd en werd tussen 09.30 uur en 17.30 uur weggenomen.

Op maandag 15 april werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristische accommodatie in Sabadeco. Tussen 19.00 en 21.30 uur vernielden onbekenden een raam om binnen te komen. Er werden onder andere verschillende pasjes, een metaalkleurige  iPad, juwelen, een mini iPad, een iPhone 6, een duikcomputer van het merk Mares en een horloge van het merk Nixon weggenomen. 

bonaire

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: