KONTRIBUSHON PROGRAMA DI GOBERNASHON 2019 – 2023 / BIJDRAGE BESTUURSPROGRAMMA 2019-2023

KONTRIBUSHON PROGRAMA DI GOBERNASHON 2019 – 2023

Kralendijk – Den e Akuerdo di Koalishon MPB-UPB di 3 di aprel 2019, tin indiká ku dentro di 60 dia despues di a tuma asiento Kolegio Ehekutivo lo presentá un Programa di Gobernashon. Ta deseo di Gobièrnu pa pidi un kontribushon serka tur nos direktoradonan, tur partido polítiko, sektor empresarial,  organisashonnan no-gubernamental (NGO’s), organisashonnan di boluntario, gruponan di interes i institutonan na Boneiru, sektor bankario, sindikatonan, organisashonnan ambiental, organisashonnan di bienestar di bestia, organisashonnan di enseñansa i institutonan di enseñansa, kompanianan di gobièrnu i fundashonnan di gobièrnu, asosashonnan di bibienda, asosashonnan di konsumidó, organisashonnan di monumentu, iglesianan i otro organisashonnan religioso i spiritual, organisashonnan di agrikultura i peska i tambe tur organisashon ku ta aktivo riba tereno kultural. Finalmente Gobièrnu ta hasi un yamada riba tur suidadano di Boneiru pa nan tambe laga tende nan bos den e trayekto aki.

Kordialmente ta invitá Boso tur pa kompartí Boso vishon i plannan anual i plannan di mas aña i boso puntonan di preokupashon, difikultatnan i nesesidatnan ku nos, di manera ku nos por formulá un Programa di Gobernashon ku sosten ámplio. Pa e motibu ei Boso aporte lo ta altamente apresiá.

Gustosamente Gobièrnu lo ke risibí e informashon aki di Boso pa mas tardá 2 di mei binidero, preferibelmente por eskrito. Boso por manda e informashon aki na e siguiente adrès di imeil: postenarchief@bonairegov.com. Kolegio Ehekutivo ta partisipá na Boso ku na nos departamentu di Pòst i Archivo na Kaya Grandi 51 tin un buzon disponibel. Boso por hasi uso di esaki tambe.

Kolegio Ehekutivo di antemano ta gradisí Boso pa Boso koperashon i ta spera un koperashon fruktífero. Konhuntamente nos tur ta para pa un futuro positivo di Boneiru.

 

BIJDRAGE BESTUURSPROGRAMMA 2019-2023

Kralendijk – In het Coalitie Akkoord MPB-UPB van 3 april 2019, is aangegeven dat het Bestuurscollege binnen 60 dagen na haar aantreden een Bestuursprogramma zal presenteren. Het is onze wens om een bijdrage te vragen aan al onze directies, alle politieke partijen, het bedrijfsleven, de NGO’s, vrijwillegersorganisaties, belangenorganisaties en instituten op Bonaire, het bankwezen, vakverenigingen, milieugroeperingen, dierenwelzijnorganisaties, onderwijs organisaties en onderwijsinstituten, overheids N.V.’s en overheidsstichtingen, woningbouwverenigingen, consumentenverenigingen, monumentenorganisaties, kerken en andere religieuze en spirituele organisaties, landbouw en visserijorganisaties en tevens alle organisaties actief op cultureel gebied. Tenslotte doen wij een beroep op alle burgers van Bonaire om ook uw stem te laten horen in dit traject.

Het Bestuurscollege nodigt u allen van harte uit om uw visie en strategische jaar- en meerjarenplannen, uw zorg- en knelpunten en uw noden met ons te delen zodat wij een breed gedragen bestuursprogramma kunnen opstellen. Uw inbreng wordt bijzonder gewaardeerd.

Graag wensen wij deze informatie uiterlijk op 2 mei a.s. het liefst schriftelijk van u te ontvangen. U kunt deze informatie opsturen naar het volgende emailadres: postenarchief@bonairegov.com.Wij delen u mede dat bij onze afdeling Post en Archief, te Kaya Grandi no 51, een brievenbus  beschikbaar is . U kunt ook hiervan gebruik maken.

Het Bestuurscollege dankt u bij voorbaat voor uw medewerking en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking. Immers, wij staan gezamenlijk voor een positieve toekomst op Bonaire.

image001

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: