Op de Nationale Opsporingslijst: Silfano Junior Monteiro. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn geweest bij  een dodelijk schietincident in de nacht van 31 december 2018 aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam ,  waarbij rapper Feis om het leven kwam.

Op de Nationale Opsporingslijst: Silfano Junior Monteiro. Hij wordt ervan verdacht de schutter te zijn geweest bij  een dodelijk schietincident in de nacht van 31 december 2018 aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam ,  waarbij rapper Feis om het leven kwam. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd door de hoofdofficier van justitie voor de tip die leidt tot de aanhouding  van  Silfano Monteiro. Weet u waar hij is, neem contact op met de politie via de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook via het WhatsApp nummer +31 6 10000012. Kijk voor meer informatie  https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/nationale-opsporingslijst/2019/mei/silfano-junior-monteiro.html

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: