Dos ‘skimmers’ kondená / Skimmers veroordeeld

Dos ‘skimmers’ kondená

Awe, djabièrne 17 di mei 2019, Korte di Promé Instansia di Boneiru a kondená dos homber prosedente di Bulgaria i Irlandia (K.B.P. 33 aña i A.I. 19 aña) na 4 luna di kastigu di prisòn pa poseshon di aparato pa skim. E tipo di aparatonan aki ta hasi posibel pa transferi datos nan di karchinan bankario pa otro karchi sin ku e doño ripará esaki. Riba 2 di februari e dos hombernan a keda detené dor di Koninklijke Marechaussee na aeropuerto Flamingo despues ku personal di Duana a deskubri e aparatonan durante un kontròl.

—————–

Skimmers veroordeeld

Vandaag, vrijdag 17 mei 2019 zijn twee mannen van Bulgaarse en Ierse afkomst (K.B.P. 33 jaar en A.I. 19 jaar) door het Gerecht in Eerste Aanleg op Bonaire veroordeeld tot 4 maanden gevangenisstraf voor het voorhanden hebben van skimapparatuur. Met dergelijke apparatuur is het mogelijk om betaalgegevens van bankpassen over te dragen op andere passen zonder dat de eigenaar van de bankpas dat in de gaten heeft. De mannen zijn op 2 februari bij aankomst op Flamingo Airport door de Koninklijke Marechaussee aangehouden nadat de Douane de apparatuur bij een controle had aangetroffen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: