Di sinku edishon ‘Ban Vèlt Bèk’ lo tuma luga djasabra aki na Tera Kòrá

Ban Vèlt Bèk lo tuma luga djasabra aki na Tera Kòrá

PAP

Tera Kòrá – e di sinku edishon di e projekto ‘Ban Vèlt Bèk’ lo tuma luga djasabra 25 di mei na e vèlt di Tera Kòrá. Damitanan di 6 pa 12 anja ta wordu invita dor di e duo coachnan Verda Betrian i Danaë Daal pa partisipa den e klinika di futbòl ku lo ta kompletamente gratis.

For di 8:00am pa 9:30am e damitanan lo wordu introdusi ku futbol i sinja e parti basiko di futbòl. E meta di e projekto ta pa laga e damitanan hasi deporte i tambe interesa nan pa join un tim di futbol.

Coach Verda I Danaë huntu ku organisashon di Deportivo Tera Kòrá ta spera tur damita ku ta interesa pa jega velt djasabra aki. Pa mas informashon por sigi e facebook pages Curacao Women’s Football I Union Deportiva Tera Kora.

NL

Ban Vèlt Bèk zal komend zaterdag plaatsvinden op Tera Kòrá

 

Tera Kòrá- De vijfde editie van het project ‘Ban Vèlt Bèk’ zal komend zaterdag plaatsvinden op 25 mei op het veld van Tera Kòrá. Dames van 6 tot 12 jaar worden uitgenodigd door het duo, coaches Verda Betrian en Danaë Daal, om deel te nemen aan de gratis voetbalclinic.

Vanaf 8 tot 9:30 s’ochtends zullen de dames worden geïntroduceerd tot het sport en zal de basis van voetbal worden geleerd. Doel van het project is om de dames in beweging te brengen en ook om interesse te wekken om zich in te schrijven bij een voetbal team.

Coach Verda en Danaë, samen met de organisatie van Deportivo Tera Kòrá verwachten alle geïnteresseerde dames op het veld van Tera Kòrá aanstaande zaterdag. Voor meer informatie wordt verwezen naar de facebook pages van Curaçao Women’s Football en Union Deportivo Tera Kòrá.

Foto credit: Shadiah Elhage

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: