Advertisements

Notisia di polis di djárason 5 di yüni te ku djabièrnè 7 di yüni 2019/Politieberichten van woensdag 5 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019

Notisia di polis di djárason 5 di yüni te ku djabièrnè 7 di yüni 2019

Den oranan di mainta di djárason 5 di yüni, alrededor di 11.30 or, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Korona. Shofùr di un di e outonan tabata keha di doló na su lomba i man drechi. Personal di ambulans a trat’e na e e sitio mes.

Den oranan di anochi di djárason 5 di yüni a detené un hòmber di inisial L.A.C.M. di 50 aña en konekshon ku e kaso di van den Tweel.

Riba djaweps 6 di yüni a drenta keho di ladronisia for di un outo ku tabata stashoná na e sitio di sambuyá Karpata. Entre 12.30 or I 12.40 or deskonosínan a bai ku un tas di lomba ku print di guera, ku kontenido. E outo no tabata na lòk.

Den oranan di anochi di djaweps 6 di yüni, pa mas o ménos 8.40 or, un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba e krusada di Kaya Monseignieur Nieuwindt i Kaya Nikiboko Sùit. E skuter tabata koriendo riba Kaya Nikiboko Sùit ora ku e outo ku tabata biniendo for di Kaya Monseignieur Nieuwindt a lora subi Kaya Nikiboko Sùit sin duna preferensia na e skuter. E skuter a purba desviá pero no a logra i a bai dal tòg den e outo dor di kua e shofùr di e skuter a kai. E tabatin un raspu na altura di su ènkel i personal di ambulans a trat’e na e sitio mes.

Riba djabièrnè 7 di yüni a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Seabird. Deskonosínan a forsa e porta di patras pa a drenta e kas i bai ku entre otro un Samsung Galaxy A10, un Samsung 5 kolo di oro i algun prenda. E kiebro a tuma lugá entre 5 or di atardi di djaweps 6 di yüni i 1 or di mardugá di djabièrnè 7 di yüni.

Politieberichten van woensdag 5 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019

In de ochtenduren van woensdag 5 juni, omstreeks 11.30 uur, vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Korona. De bestuurder van één van de auto’s klaagde over aan haar rug en rechterarm en werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld.

In de avonduren van woensdag 5 juni werd een man met initialen L.A.C.M. van 50 jaar aangehouden in verband met de zaak die plaatsvond bij de van den Tweel.

Op donderdag 6 juni werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een voertuig die bij de duikplek Karpata geparkeerd stond. Tussen 12.30 en 12.40 uur hebben onbekenden een camouflage geprinte rugtas met inhoud uit de auto weggenomen. De auto was niet op slot.

In de avonduren van donderdag 6 juni, omstreeks 20.40 uur, vond een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de kruising van de Kaya Monseignieur Nieuwindt en de Kaya Nikiboko Zuid. De scooter reed op de Kaya Nikiboko Zuid, toen de auto die uit de Kaya Monseignieur Nieuwindt, de Kaya Nikiboko Zuid opreed zonder voorrang te verlenen aan de scooter. De scooter probeerde uit te wijken maar botste toch tegen de auto waardoor de bestuurder viel. Zij had een schaafwond ter hoogte van haar enkel en werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld.

Op vrijdag 7 juni werd aangifte gedaan van inbraak in een woningvaan de Kaya Seabird. Onbekenden hebben de achterdeur geforceerd om binnen te komen en hebben onder andere zwarte Samsung Galaxy A10, een goudkleurige Samsung 5 en sieraden weggenomen. De inbraak heeft tussen 17.00 uur op donderdag, 6 juni en 01.00 uur op vrijdag 7 juni plaatsgevonden.

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: