KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIANOTISIA POLISIAL

Kustwacht SAR-acties op Aruba

Kustwacht SAR-acties op Aruba

RCC kreeg afgelopen woensdagnacht een melding van het Steunpunt Aruba dat het visserbootje Virgen del Valle motorpech had. De boot bevond zich in de buurt van Manchebo met 2 personen aan boord. Het RCC heeft een patrouille van de Metal Shark naar de boot gestuurd om deze te assisteren. Virgen del Valle en haar bemanning zijn door de Metal Shark op sleeptouw genomen en veilig naar Renaissance Marine gebracht.

Gisteren om 17:45 kreeg het Steunpunt Aruba een melding van KPA dat er 2 waverunners in de buurt van Arashi waren omgeslagen en dat de 2 bestuurders niet meer op de vaartuigen konden klimmen. De vaartuigen waren aan het wegdrijven. De Metal Shark is meteen uitgevaren om de personen te assisteren. De KPA meldde later dat de 2 personen veilig naar de kant waren gezwommen. Doordat beide personen veilig aan de kant waren, kon het Metal Shark team op zoek gaan naar de waverunners. Om 18:47 zijn beide waverunners gevonden en op sleeptouw genomen en aan de eigenaren overgedragen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: