KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIANOTISIA POLISIAL

Notisia di polis di djabierne 21 di yuni te ku djaluna 24 di yuni 2019/ Politieberichten van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni 2019

Notisia di polis di djabièrnè 21 di yüni te ku djaluna 24 di yüni 2019

Riba djabièrnè 21 di yüni un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Industria. Un outo pretu ku tabata koriendo den direkshon di e rotònde di Kaya Nikiboko Sùit, diripiente mester a wela dor ku un trùk ku tabata kore su dilanti a wanta brek diripiente. Dor di esaki e outo pretu a bai riba e banda robes di kaminda i a bai dal den un outo ku tabata biniendo for di direkshon kontrali. Ambulans a transportá shofùr di e outo pretu pa hospital pa tratamentu médiko. Personal di ambulans a kontrolá e shofùr di e otro outo na e sitio mes i e no mester a bai ku ambulans.Riba djabièrnè 21 di yüni, den oranan di anochi, a tene un kontrol di tráfiko riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot kaminda a kontrolá riba reibeweis, seguro i konsumo di alkohòl. A kontrolá un total di 35 shofùr for di kua solamente un persona tabatin algu dimas di alkohòl konsumí i un persona no tabatin reibeweis bálido. KPCN ta hopi satisfecho ku e resultado aki i lo sigui tene tipo di kontrolnan asin’aki ku regularidat pa asina sigui traha na un tráfiko sigur. Riba djasabra 22 di yüni a drenta keho di ladronisia di un baiskel di mucha di marka Mountainbike. E baiskel tabata stashoná riba pòrch di un kas situá na Kaya Inglatera i no tabata na lòk. A bai ku e baiskel entre djabièrnè 21 di yüni alrededor di 7 or anochi i djasabra 22 di yüni, alrededor di 10 or di mainta.Riba djasabra 22 di yüni a detené un hòmber di inisial R.A.P.T. di 30 aña di edat na aeropuerto en konekshon ku maltrato i destrukshon.

 

Politieberichten van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni 2019

Op vrijdag 21 juni vond op Bonaire een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Industria. Een zwarte auto die richting de rotonde aan de Kaya Nikiboko Zuid reed, moest opeens uitwijken doordat een vrachtwagen opeens remde. Hierdoor kwam de zwarte auto op de rijbaan met tegemoetkomend verkeer terecht en botste tegen een tegemoetkomende auto. De bestuurder van de zwarte auto is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bestuurder van de andere auto werd ter plekke door het ambulance personeel gecontroleerd en hoefde niet mee.

Op vrijdag 21 juni werd in de avonduren  een verkeerscontrole gehouden op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Hierbij werd gecontroleerd op rijbewijs, verzekering en alcohol. In totaal werden 35 bestuurders gecontroleerd. Hiervan had een persoon geen geldig rijbewijs en een persoon had iets te veel alcohol op. KPCN is zeer tevreden met dit resultaat en zal dit soort controles met regelmaat houden om te door te blijven werken aan een veilig(er) verkeer.

Op zaterdag 22 juni werd aangifte gedaan van diefstal van een kinderfiets van het type mountainbike. De fiets stond op de porch van een woning aan de Kaya Inglatera en was niet op slot. De fiets is tussen vrijdag 21 juni omstreeks 19.00 uur en zaterdag 22 juni omstreeks 10.00 uur weggenomen.

Op zaterdag 22 juni werd omstreeks 15.30 uur een man met initialen R.A.P.T. van 30 jaar op de luchthaven aangehouden wegens mishandeling en vernieling.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: