The Mixer: kombinashon di muzik i hende / The Mixer: een mengelmoes van muziek en mensen

The Mixer: kombinashon di muzik i hende

 

Willemstad – Passionistas en konekshon Fundashon Marshe ta organisá e di dos edishon di ‘The Mixer’. E meta di ‘The Mixer’ ta pa stimulá interkambio entre hende i mientras tantu disfrutando di entrenamentu, un pasapalu i ko’i bebe. E evento grátis aki ta tuma lugá riba 5 di yüli entre 6’or ku 10’or di anochi na e promé piso di Marshe Nobo den Punda.  

DJ Mitch Devtiq i DJ Beetz lo toka muzik Urban, Latin i Karibense. E lema di ‘The Mixer’ ta: “alles kan en niks moet!” Bishitantenan di e evento por papia ku otro of baila riba e muzik. Ademas lo bende pasapalunan ku karni i sin karni (vegan).  E eventto ta tuma lugá dilanti di e pintura “Ku Orguyo i Goso”, ku ta kontribuí na un ambiente artístiko i íntimo. Entrada di ‘The Mixer’ ta grátis pa tur i persona di tur edat ta bon bini. 

 


 

The Mixer: een mengelmoes van muziek en mensen

 

Willemstad – Na een succesvolle eerste editie organiseert Passionistas in samenwerking met Fundashon Marshe nogmaals het evenement genaamd ‘The Mixer’. Het doel van ‘The Mixer’ is om interactie tussen mensen te stimuleren onder het genot van goede entertainment, een hapje en drankje. Dit gratis evenement vindt plaats op 5 juli van 6 uur tot 10 uur ’s avonds op de bovenverdieping van Marshe Nobo in Punda. 

DJ Mitch Devtiq en DJ Beetz brengen Urban, Latijns-Amerikaans en Caribisch muziek ten gehore. Het motto van ‘The Mixer’ is: alles kan en niks moet! Bezoekers van dit evenement kunnen met elkaar kletsen of dansen op de muziek. Bovendien worden vleeshapjes zowel veganistische hapjes verkocht tijdens het evenement. The Mixer vindt plaats voor de grote muurschilderij “Ku Orguyo i Goso”, die bijdraagt aan een artistieke en intieme sfeer. Dit evenement is voor iedereen gratis en alle leeftijden zijn welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: