‘Perrets of the Caribbean’ aangeboden aan de Gouverneur

‘Perrets of the Caribbean’ aangeboden aan de Gouverneur

Geplaatst op 5 juli 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Op donderdag 4 juli heeft de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de heer Hans Leijdesdorff en mevrouw Shareen Perret Gentil ontvangen op het Gouvernementspaleis. Zij hebben het boek ‘Perrets of the Caribbean, the descendants of Moise Perret Gentil (1725-1788) and his son Abraham (1749-1824)’ aangeboden aan de Gouverneur. Het boek is een familiekroniek over de bekende Curaçaose familie Perret Gentil. Door de familie gedurende de afgelopen 225 jaar te volgen in hun zakelijke en sociale activiteiten wordt een mooie inkijk verkregen in het dagelijks leven op Curacao en de loop van een deel van haar geschiedenis.

 

Perrets of the Caribbean, the descendants of Moise Perret

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: