UPDATE KASO DI HINKAMENTU NA KERKRADE: Investigashon pa ku krímen fatal te ainda den gran marcha. / Onderzoek naar dodelijk misdrijf nog in volle gang

Investigashon pa ku krímen fatal te ainda den gran marcha.

Ultimo revishon: 11-07-2019 | 12:30

Kerkrade – E investigashon polisial pa ku e krímen fatal, kaminda un hende muhé di 42 aña di Kerkrade a pèrdè su bida na man di un sospechoso di 52 aña di edat, ora el a wòrdu hinká dor di esaki.

A sali na kla for di investigashon polisial ku e sospechoso i e víktima ta konosí di otro, Den e bario i riba medionan sosial, tin vários rumornan tokante e echonan i sirkunstanshanan ku polis a hiba den e investigashon pendiente. Posiblemente ku awe mas lat lo tin mas indikashon ku lo por wòrdu duná pa ku e asuntu akí, manera e motibu i e relashon entre nan.

Sitashon pa presentá komo testigu.

Rechèrshi ta sita testigunan ku no a mèldu nan mes ainda, pa tuma kontakto ku polis. For di investigashon a sali na kla ku na momentu di e suseso algun mironnan tabata riba kaminda públiko. Nos ta supliká e mironnan aki pa mèldu nan mes. Tambe testigunan ku posiblemente tin imágennan di video di e suseso pa kompartí esaki ku polis via Politie.nl/upload.

Kompartí bo informashon via 0900 – 88 44 òf den kaso ku ta deseá pa keda anónimo via 0800-7000. Tambe bo por upload imágen òf kompartí informashon via di e formulario di tep digital.

Investigashon

Djárason na e sitio di delito a realisá investigashon di hueya detayá dor di kolaboradornan di Investigashon Forense (Forensische Opsporing). Aparte di esei tambe agente polisialnan a skucha testigunan di den bario. E sospechoso ku a keda detené lo keda skuchá dor di rechèrshinan ofer di e asuntu. Tambe lo bai tin un investigashon digital den bario pa por rekohé mas tantu informashon posibel.


Onderzoek naar dodelijk misdrijf nog in volle gang
Laatste update:11-07-2019 | 12:30
Kerkrade – Het politieonderzoek naar het dodelijke misdrijf waarbij woensdagmiddag een 42-jarige vrouw uit Kerkrade om het leven nadat zij door een 52-jarige verdachte uit die plaats was neergestoken, is nog in volle gang.
De verdachte en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar, blijkt uit voorlopig politieonderzoek. In de buurt en op de sociale media gaan meerdere geruchten over de feiten en omstandigheden die de politie meeneemt in het lopende onderzoek. Mogelijk dat later vandaag meer duiding kan worden gegeven over deze zaken, zoals het motief en de onderlinge relatie.
Getuigenoproep
De recherche roept getuigen die zich nog niet gemeld hebben op om contact op te nemen met de politie. Uit onderzoek is gebleken dat ten tijde van het voorval enkele omstanders zich op de openbare weg bevonden. Wij verzoeken deze omstanders zich te melden. Ook getuigen die mogelijke videobeelden hebben van het voorval wordt verzocht om deze te delen met de politie viaPolitie.nl/upload.
Deel uw informatie via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800-7000. Ook kunt u via het onderstaande digitale tipformulier direct beelden uploaden of informatie delen.
Onderzoek
Op de plaats delict is woensdag uitvoerig sporenonderzoek verricht door medewerkers van de Forensische Opsporing. Daarnaast zijn ook getuigen uit de buurt gehoord door agenten. De aangehouden verdachte zal door rechercheurs worden gehoord over de zaak. Ook zal er een (digitaal) buurtonderzoek worden gehouden om zoveel mogelijk informatie op te halen.
VIKTIMA KU A FAYESE

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: