WARDA KOSTA TA INTERSEPTA UN BOTO LOKAL KU VENEZOLANO A BORDO

WARDA KOSTA TA INTERSEPTA UN BOTO LOKAL KU VENEZOLANO A BORDO

Awe mainta 29 yüli 2019 depues ku e Sentro di Reskate (RCC) a detektá un boto ta bini direkshon di Òstpunt un Metal Shark a sali bai  interseptá e boto. Ta trata di un boto lokal ku kuater persona a bordo di kual dos ta di nashonalidat Venezolano. E dos persona lokal a keda detené pa trafikashon di hende. Despues KPC, Duana huntu ku Warda Kosta a listra e boto minusiosamente pero no a haña nada partikular. Tur e personan a wòrdu entregá na Kuerpo di Polis.

 

 

KUSTWACHT ONDERSCHEPT LOKALE BOOT MET VENEZOLANEN AAN BOORD

Van morgen 29 juli 2019 is er na detectie door de Rescue & Coordination Center van de Kustwacht een interceptie gedaan door de Metal Shark op een lokale motor vaartuig ter hoogte van Oostpunt .Aan boord bevonden zich vier opvarenden waarvan twee lokalen en twee Venezolanen. De 2 lokale werden aangehouden ter zake van mensensmokkel. Na een grondige doorzoeking van de boot door het KPC, Douane en de Kustwacht werd er niets bijzonders gevonden.  Alle opvarenden zijn overgedragen aan het Korps Politie Curacao.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: