Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot zondagmiddag 12:00 uur, 25 augustus 2019.

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot zondagmiddag 12:00 uur, 25 augustus 2019.

Opgesteld op: zaterdag 24 augustus 2019, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer:
 Licht tot half bewolkt en droog.

De verwachte maximumtemperatuur zal 33 ̊C en de minimumtemperatuur zal 28 ̊C zijn.
Zonsopgang is om 06:25 uur en zonsondergang om 18:51 uur.

Wind: Uit oostelijke richting en matig tot vrij krachtig; windkracht 4 tot 5 (20 tot 39 km/uur, 11 tot 21 knopen). Voornamelijk overdag, af en toe krachtig in uitschieters; windkracht 6 (40 tot 50 km/uur, 22 tot 27 knopen).

Weeroverzicht: De huidige weersomstandigheden zullen de ontwikkeling van significante wolkenvorming boven onze regio blijven beperken. Hierdoor zal een overwegend droog weertype op ons eiland heersen gedurende de komende dagen. Verder zal de wind naar verwachting geleidelijk aan iets verder gaan toenemen.

Zee condities: Vrij rustig met golfhoogtes tussen 1 en 2 meter (3 tot 6 voet).

Significante tropische weersystemen: Tropische Depressie Vijf heeft zich vanochted ontwikkeld op een afstand van ongeveer 1300 kilometers ten oostzuidoosten van Barbados en trekt in een westelijke richting.  Dit systeem vormt geen bedreiging voor Curaçao, maar de Meteorologische Dienst Curaçao zal de ontwikkeling van dit systeem desondanks blijven volgen.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot maandagmiddag: Licht tot half bewolkt en overwegend droog.

Meteoroloog: Luciano.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: