Notisianan di polis di djárason 22 di ougùstùs te ku djaluna 26 di ougùstùs 2019/Politieberichten van woensdag 22 augustus tot en met maandag 26 augustus 2019

Notisianan di polis di djárason 21 di ougùstùs te ku djaluna 26 di ougùstùs 2019

Den oranan di mainta di djaweps 23 di ougùstùs sentral di polis a risibí notifikashon di un kandela den un edifisio situá na Kaya Amsterdam. A evakuá empleadonan pa seguridat. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. Tabatin hopi huma pero no tabatin herido.


Riba djaweps 23 di ougùstùs pa mas o ménos 12.20 or di mèrdia un aksidente a tuma lugá riba Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Shofùr di un skuter a kalkulá e bògt na e rotònde robes i a bai kai den mondi kantu di kaminda. E víktima a sufri raspunan na su man- i pianan i ambulans a transporte pa hospital pa kontrol médiko.


Alrededor di 3.30 or di atardi, riba e mesun djaweps , 23 di ougùstùs, sentral di polis a risibí notifikashon ku tin un outo na kandela den kura di un kas situá na Kaya America. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. No ta konosí ainda kon e kandela a kuminsá. No tabatin herido.


Riba djadumingu 25 di ougùstùs a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Uranus. For di aki a bai ku entre otro dos lèptòp i un tas di lomba di marka Nike.


Politieberichten van woensdag 21 augustus tot en met maandag 26 augustus 2019

In de ochtenduren van donderdag 23 augustus kreeg de politiecentrale melding van een brand in een gebouw aan de Kaya Amsterdam. Werknemers werden voor de zekerheid geëvacueerd. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er was sprake van veel rook maar er raakte niemand gewond.

 

Op donderdag 23 augustus vond omstreeks 12.20 uur een aanrijding plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. De bestuurder van een scooter had de bocht bij de rotonde verkeerd ingeschat en viel in de bossage langs de weg. Het slachtoffer liep schaafwonden aan haar arm en benen op en werd voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht door de ambulance.

 

Omstreeks 15.30 uur op dezelfde donderdag, 23 augustus, kreeg de  politiecentrale melding dat er een auto in brand stond op het erf van een woning aan de Kaya America. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Oorzaak van de brand is nog niet bekend. Er waren geen gewonden.

 

Op zondag 25 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Uranus. Er zijn onder andere twee laptops en een rugtas van het merk Nike weggenomen. 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: