Hospital Nobo Otrobanda a tuma nota di deklarashon hasi den parlamento djamars último / Hospital Nobo Otrobanda heeft kennis genomen van uitlatingen van afgelopen dinsdag in het Parlement

Hospital Nobo Otrobanda a tuma nota di deklarashon hasi den parlamento djamars último

 

Hospital Nobo Otrobanda a tuma nota di deklarashon hasi den sala di parlamento di Kòrsou riba 27 di ougùstùs 2019 último ku referensia na posibel ekspreshonnan hasi algún luna pasá di Presidente di Hunta di direktiva di Curacao Medical Center, drs. Hans Kedzierski. Hospital Nobo Otrobanda a tuma e desishon pa laga un investigashon basá riba hechos establesé kiko eksaktamente a tuma lugá. 

Hospital Nobo Otrobanda ta warda resultado di e proseso aki.

 

 

 

—————————————————————————————————————————

 

 

Hospital Nobo Otrobanda heeft kennis genomen van uitlatingen van afgelopen dinsdag in het Parlement

Hospital Nobo Otrobanda heeft kennis genomen omtrent uitlatingen in het Parlement dd. 27 augustus 2019 omtrent mogelijke uitspraken die enkele maanden terug zouden zijn gedaan door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Curaçao Medical Center, drs. Hans Kedzierski. Hospital Nobo Otrobanda heeft besloten om een feitenonderzoek in te stellen om te kunnen vaststellen wat precies heeft plaatsgevonden en in welke context.

Hospital Nobo Otrobanda wacht het feitenonderzoek af.

 

 

—————————————————————————————————————————

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: