KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

PR PARLAMENTO] Situashon di tráfiko relashoná ku apertura di aña Parlamentario 2019-2020!!!

PR PARLAMENTO Situashon di tráfiko relashoná ku apertura di aña Parlamentario 2019-2020!!!

 

Verkeerssituatie i.v.m opening Parlementaire zittingsjaar 2019-2020

In verband met de plechtige  vergadering ter gelegenheid van de opening van het zittingsjaar 2019-2020 van de Staten  van Curaçao, wil ik u het volgende berichten. Dit jaar zal de plechtige vergadering op dinsdag  10 september 2019 plaatsvinden  in de vergaderzaal van de Staten van Curaçao aan de Wilhelminaplein.  Gezien het nodige militaire ceremonieel, de rijroute van Hare Excellentie de Gouverneur van Curaçao, het  afsluiten van de Pietermaaiweg, Gouverneursplein, Hendrikplein ( voor het Tempel gebouw), Waterfortstraat en de daarmede verband houdende omlegging van het verkeer, mag verwacht worden dat op de bovenvermelde  datum het verkeer in het centrum van onze stad erg gestremd zal zijn. De afzettingen zullen plaatsvinden van 05:00 t/m 11:00 AM. De dag van de plechtige vergadering , dinsdag 10 september 2019 zal de politie alle boven genoemde straten al heel vroeg in de ochtend afzetten. Indien u in deze directe omgeving woont of werkt zult u op de boven genoemde datum enige hinder of overlast  ondervinden. Op maandag 9  september tussen 7:00 AM  uur en 10:00 AM  zal er door de militairen en andere geuniformeerde diensten een voor oefening gehouden worden ook dan zal het verkeer richting de binnenstad, in de directe omgeving van het Wilhelminaplein en het stadhuis  erg gestremd zijn. Bestuurders die voertuigen op zodanige wijze worden parkeerd dat zij het verkeer belemmerd of hinderen zullen op kosten en risico van de eigenaar verwijderd worden

 Wij bieden alvast onze welgemeende excusses  hiervoor aan voor de geleden hinder en overlast en stellen uw begrip daarvoor op prijs  

Situashon di tráfiko relashoná ku apertura di aña Parlamentario 2019-2020 

Relashoná ku e reunion solèm ku tradishonalmente ta tene na okashon di apertura di e aña Parlamentario. Nos ke partisipá bo lo siguiente:  E aña aki lo tene e reunion solèm den e sala di reunion di Parlamento na Wilhelminaplein riba djamars 10 di sèptèmber 2019. Debí na  e seremonia militar i e ruta ku su ekselensia Gobernador lo sigui,  polis lo sera e siguiente kayanan; Pietermaaiweg, Gouverneursplein dilanti palasio di gobernador,   Hendrikplein (plenchi dilanti de Tèmpel) i Waterfortstraat, Batterijstraat. Esaki ta nifiká ku riba e dia ei for di 05:00 te ku 11:00 AM e kayanan ariba menshoná lo ta parsialmente será pa tráfiko.  Si bo(so) ta biba òf traha den e besindario dje kayanan ariba menshoná tene kuenta ku e echo  ku bo lo no por stashoná òf hasi uso limitá dje kayanan aki. Djaluna  dia 9 di sèptèmber 2019 militarnan i polis lo tene un ehersisio general , e ehersisio aki lo tuma lugá mainta di 7:00 pa 10:00 AM.  Vehíkulo ku ta stashoná di tal manera ku ta stroba tráfiko lo wòrdu kita dor di outoridatnan riba gastu i rísiko di nan doño. 

Nos ta pidi nos diskulpa pa e molèster ku bo(so) lo eksperensia dor dje kambionan ariba menshoná i nos ta gradesí bo(so) pa e komprenshon pa ku e situashon.

De Griffier/Grèfir di Parlamento di Kòrsou

Mr.  S.R Cijntje  `

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: