KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

KLM 100 years Elderly Campaign

Op 07 oktober aanstaande viert KLM haar 100 jaar jubileum en staan er diverse festiviteiten op Aruba, Bonaire en Curaçao op de planning. Deze bestaan onder andere uit het verrassen van de inwoners die dit jaar hun 100ste verjaardag vieren.

Wordt uw vader, moeder, opa, oma, oom of tante dit jaar 100 op één van deze eilanden, laat het ons dan weten via reservations.curacao@klm.com en wellicht kunnen we ook hem of haar op een leuke manier verrassen. 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: