UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa / Studiantenan di UoC ku interkambio i stazje na Bèlgika, Reino Uni i Hulanda.

UoC-studenten op uitwisseling en stage naar Europa

 

Willemstad – In de afgelopen weken zijn een aantal studenten van de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen, de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen en de Faculteit der Technische Wetenschappen vertrokken naar Europa voor een stage of semesteruitwisseling aan de verschillende partneruniversiteiten van de UoC. 

 

Dankzij het Erasmus+ programma kunnen de studenten van de Universiteit van Curaçao 

Dr. Moises da Costa Gomez in aanmerking komen voor een beurs die het mogelijk maakt om in Europa een stage of uitwisseling van een semester te doen. Sugee Kwidama, Mignonne Curiel, Arneelies Casper, Elise Libier en Giannio Cardoze zijn naar Gent, België vertrokken voor een uitwisselingsperiode aan de Hogeschool Artevelde. Brittany Cecilia, Shorlon Poulina, Melany Santana Borregales en Saskia Brown zijn voor een uitwisseling naar Universidad Loyola in Córdoba, Spanje gegaan. Jeandrie Rondei is ook voor een uitwisselingsperiode gegaan naar Spanje, maar aan de Universidad da Coruña. Tarynn Pieternella is naar Nijmegen vertrokken voor een uitwisselingsperiode aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Nederland. Geraldo Rosa is naar Wales vertrokken voor een stageperiode in Engeland.

 

Studiantenan di UoC ku interkambio i stazje na Bèlgika,

Reino Uni i Hulanda.

 

Siman pasa a sali e último grupo di studiante di e Fakultat General, Fakultat Tekniko i e Fakultat Sosial Ekonómiko pa Bèlgika, Reino Uni i Hulanda pa un periodo di interkambio i stazje.

 

Danki na e programa di Erasmus+ studiantenan di Universidat di Curaçao dr. Moises da Costa Gomez por bini na remarke pa un bùrs, ku ta hasi posibel pa e studiante por hasi su stazje òf un periodo di interkambio na Europa (menos na Hulanda).

Danki na esaki Suwentley Carolina, Jessica Chang, Adeline Winklaar i Titania Willems por a sali pa Gent, Bèlgika pa un periodo di interkambio. Ysanthi Winterdal a bai Antwerpen, Belgika pa kore stazje. Teofilo Palacios Peña a bai hasi su periodo di stazje na Manchester, Reino Uni. 

 

Djangelo Libiee i Genesis Bentura a bai respektivamente Rotterdam i Den Haag pa hasi nan stazje na Hulanda.

 

Riba e foto por mira parti di e grupo di studiantenan ku a sali rumbo pa Europa.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: