Fundashon Tur Ta Konta met gratis info avond “Hoe help ik mijn kind met rekenen”

Fundashon Tur Ta Konta met gratis info avond

“Hoe help ik mijn kind met rekenen”

 

Goed kunnen rekenen is essentieel voor de algemene ontwikkeling en toekomst van een kind en kan de kans op een succesvolle carrière vergroten. Tegenwoordig merken veel ouders die hun kind willen helpen met rekenen dat ze het lastig vinden om rekenen anno 2019 te begrijpen. Fundashon Tur Ta Konta vindt het belangrijk dat ouders hun kind zo goed mogelijk kunnen bijstaan, begrijpen en helpen. Daarom biedt de stichting aanstaande donderdag 12 september een gratis ouder informatieavond aan speciaal gericht op begeleiding van kinderen uit groep 5, 6 en 7. De workshop vindt plaats in het Rotary Curaçao Clubhuis, in Landhuis Zeelandia, van half 6 tot 8 uur ’s avonds.

 

Deze sessie is bedoeld voor ouders en geïnteresseerden die zelf willen ervaren, leren en oefenen met de huidige rekenmethode. Ook kunnen zij rekenen op waardevolle tips over de rekenontwikkeling bij funderend onderwijs (basisschool) kinderen. Het goed beheersen van het educatiegebied rekenen en wiskunde op jonge leeftijd is heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Deze workshop is uitsluitend voor volwassenen en is vrij toegankelijk.

 

Fundashon Tur Ta Konta nodigt iedere geïnteresseerde ouder uit om deze kans te grijpen om vragen te stellen en inzicht te krijgen in de juiste begeleiding van hun kind.

 

Datum: donderdag 12 september 2019

Locatie: Landhuis Zeelandia, Rotary Curaçao Clubhuis (links van het landhuis aan de achterkant)

Tijdstip: half 6 tot 8 uur ’s avonds

Taal: Nederlands/ Papiamentu

Toegang: gratis

 

Fundashon Tur Ta Konta ku anochi di informashon

“Kon mi ta yuda mi yu siña konta”

 

Aritmétika ta esensial pa por desaroyo general i futuro di un mucha i por engrandesé e oportunidat riba un karera eksitoso. Awendia hopi mayor ku ke por yuda nan yu ku aritmétika ta ripará ku nan ta haña e sistema ku ta apliká den aña 2019 basta difísil pa komprondé. Fundashon Tur Ta Konta ta haña importante pa mayornan por asistí, komprondé i yudanan yu mihó posibel. P’esei e fundashon ta ofresé djaweps awor 12 di sèptèmber un anochi di informashon pa mayor grátis dirigí spesialmente na guia di alumno di grupo 5, 6 i 7. E tayer akí lo tuma lugá den Rotary Curaçao Clubhuis, na Landhuis Zeelandia, di mitar di 6 pa 8 or di anochi.

 

E seshon ta pa mayor i interesado ku ke eksperensiá, siña i praktiká ku e método aktual di aritmétika, esta ‘rekenen’. Ademas, nan por konta ku tep balioso relashoná ku desaroyo di aritmétika pa alumnonan di skol di fundeshi (skol básiko). Bon dominio di e area di edukashon di aritmétika i matemátika na edat hóben ta hopi importante pa e desaroyo di un mucha. E tayer akí ta únikamente pa adulto i ta aksesibel libremente.

 

Fundashon Tur Ta Konta ta invitá kada mayor interesá pa hasi uso di e oportunidat akí pa hasi pregunta i haña bista den e mihó guia pa e yu.

 

Fecha: djaweps 12 di sèptèmber 2019

Lokalidat: Landhuis Zeelandia, Rotary Clubhuis (na man robes di e lanthùis parti patras)

Orario: 5:30 PM pa 8:00 PM

Idioma: hulandes / papiamentu

Entrada: grátis

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: