SINT MAARTEN POLITIE Persbericht 11 september 2019

KPSM Philipsburg, woensdag 11 september h 2019 Van: Waarnemend hoofd van P.R. Mr. E.S. Josepha                                      

POLITIE PERSBERICHT Onderzoek naar mishandeling op L.B. Scott Road op 4 september 2019 De detective-afdeling beëindigde hun onderzoek naar het incident dat plaatsvond op 4 september 2019 op de L.B Scott-weg. Tijdens dit incident werd een jonge man op een scooter geslagen door een ander individu na een korte discussie. De politie die ter plaatse was, hield de verdachte in bedwang met de initialen M.R en bracht hem naar het politiebureau in Philipsburg voor ondervraging. Later diezelfde dag verscheen het slachtoffer op het politiebureau en diende een officiële klacht in over mishandeling. Na te zijn gehoord door het personeel van de rechercheafdeling heeft de verdachte wat een boete door het parket gekregen en vrijgelaten. Student gearresteerd met messen De politieafdeling van St.Maarten dringt aan op samenwerking van ouders en voogd met betrekking tot de ernstige voortdurende situaties met hun minderjarige kinderen die plaatsvinden in een rond de middelbare school in St. Peters en South Reward. Op woensdag 11 september 2019 rond 12.00 uur werd de Philipsburg-patrouille naar een van de middelbare scholen in South Reward gestuurd, waar een student vermoedelijk in het bezit was van een gevaarlijk type mes. Ter plaatse ontmoette de patrouille een mannelijke student met een gebogen mes in zijn positie, de student werd gearresteerd en het mes in beslag genomen. Tijdens een routinematige controle van de kleding van de verdachte werd het mes gevonden, dit wapen werd ook in beslag genomen voor verder onderzoek. Hij werd naar het politiebureau gebracht en overgedragen aan de jeugdafdeling.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: