Kampaña ‘Sali Seif’ a ranka Sali

Kampaña ‘Sali Seif’ a ranka Sali

 

Kralendijk – E siman aki e kampaña ‘Sali Seif’ a ranka sali. Intenshon di e kampaña ta pa tira lus riba e riesgonan di salimentu. Salimentu seif ta di gran importansia pa Boneiru. Tur hende mester por sali seif, disfrutá sin preokupashon i yega kas bèk seif atrobe tambe. E temanan ku e kampaña ta enfoká riba dje ta entre otro paga tinu riba bo ko’i bebe, uso responsabel di alkohòl i respetá otro su límitenan.

 

Pa engrandesé konsientisashon bou di e públiko ku ta sali ta di importansia ku establesimentunan di dibertishon tambe ta sostené e kampaña. Diputado Den Heyer a entregá un sèt di poster na entre otro representantenan di Cuba Compagnie, Havana i Club Trocadero. Durante e entrega el a ekspresá su gratitut pa e aporte di e establesimentunan di dibertishon aki i otronan pa a prepará e kampaña. Diputado Den Heyer a gradisí e representantenan presente pa nan sosten i el a ekspresá e speransa ku e sobrá establesimentunan di dibertishon na Boneiru tambe lo sostené e kampaña aki.

 

 

Campagne ‘Veilig Uitgaan’ van start

 

Kralendijk – Deze week is de Campagne ‘Veilig Uitgaan’ van start gegaan. De campagne is bedoeld om de risico’s van het uitgaan te belichten. Veilig uitgaan is voor Bonaire van groot belang. Men moet veilig uit kunnen gaan, zorgeloos kunnen genieten en ook weer veilig thuis kunnen komen. De thema’s waar de campagne om draait zijn onder andere het letten op je drankje, verantwoordelijk alcoholgebruik en elkaars grenzen respecteren. 

 

Om de bewustwording onder het uitgaanspubliek te vergroten is het van belang dat de campagne ook ondersteund wordt door uitgaansgelegenheden. Gedeputeerde Den Heyer heeft een set posters overhandigd aan onder andere de vertegenwoordigers van Cuba Compagnie, Havana en Club Trocadero. Tijdens het overhandigen heeft ze haar dank uitgesproken voor de input van deze en andere uitgaansgelegenheden voor het opzetten van de campagne. Gedeputeerde Den Heyer heeft de aanwezige vertegenwoordigers bedankt voor hun steun en heeft de hoop uitgesproken dat de overige uitgaansgelegenheden op Bonaire deze campagne ook zullen steunen.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: