Raad voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) gaat van start.

Raad voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) gaat van start.

Geplaatst op 10 november 2019 door Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur & Sport

Willemstad- Recentelijk is de bij wet ingestelde ROA van start gegaan.

De ROA is belast met de taken die betrekking op o.a. de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt, de contouren en doelen van beroepsopleidingen, de erkenning van beroepsopleidingen, beleidsvoornemens betreffende onderwijs in combinatie met de arbeidsmarkt en het stimuleren van arbeidsorganisaties om bij te dragen aan het stagecomponent. De ROA heeft tevens tot taak om de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en de arbeidsmarkt te volgen en onderzoek te doen met het oog op het te voeren onderwijs- en arbeidsmarktbeleid. Het secretariaat wordt gevoerd door het Secretariaat SER.

Voor meer informatie ivm de ROA klik op de volgende links:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: