Curacao Junior Masters

In het weekeinde is het Curaçaose jeugd tennisseizoen succesvol afgesloten met de Curaçao Junior Masters. De vier spelers met de hoogste ranking op de nationale ranglijst  uit de leeftijdscategorieën U10, U12, U14 en U18 speelden om de Curaçao Masters trofeeën op detennisbanen van RCC te Mon Repos. In de U10 werd de titel bij de meisjes gewonnen door Candice Curie die in de finale Keziah Fluonia versloeg en bij de jongens was Luciano Jansen met 3-5 4-2 4-2 net te sterk voor Jevahn Jospehia. Bij de meisjes U12 was Gianna Martis in een spannende finale Candice Curie de baas met 4-2 3-5 4-2. Bij de jongens was Zahyd Josephia met 5-3 2-4 4-2 te sterk voor Ricardo Winkel. In de U14 categorie waren Sara Loaiza en Jose Carlos Andrade te sterk voor respectievelijk Sibella Mendez en Aldair Correia Marques. Bij de U18 spelers werd de titel gewonnen door Sarinah Maduro met een overwinning van 7-6 7-6 op Zima Gomez Osorio. Tenslotte was Quintan van Wijk met 6-2 6-4 te sterk voor Darren Martis in de jongens U18 finale.

Na de finales werd het jeugd tennisseizoen officieel afgesloten met een etentje en een feestelijke prijsuitreiking voor de Master spelers  en de spelers die op de nummer één positie zijn geëindigd op de ranglijst van het seizoen 2019. De volgende ranglijst winnaars werden gehuldigd:

U10 Candice Curie en Brandon Bridgewater

U12 Gianna Martis en Ricardo Winkel

U14 Sara Loaiza en Jose Carlos Andrade

U18 Sarinah Maduro en Quintan van Wijk

Tenslotte werden prijzen uitgereikt aan het coach-team met de meeste rookie ranglijst spelers, Jason Engelhardt en Razul Winklaar en werden de Ranking Speler van het Jaar en Internationale Speler van het jaar gehuldigd, respectievelijk Candice Curie en Quintan van Wijk.

Aangehecht de site waar alle Masters resultaten gevonden kunnen worden.

https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=EECA926F-3793-4D3D-B1C7-92B90244DCED

Den fin di siman ku a pasa a finalisa ku eksito e periodo di tennis hubenil di Korsou ku e torneo Curaçao Junior Masters. E kuater hungadonan ku e rango nashonal mas haltu di e kategorianan U10, U12, U14 en U18 a hunga pa trofeonan di Curaçao Masters riba kanchanan di RCC na Monrepos. Den U10 di mucha muhe Candice Curie a sali ganado ku den e final a derota  Keziah Fluonia i serka mucha homber Luciano Jansen a supera ku 3-5 4-2 4-2  Jevahn Jospehia. Serka mucha muhenan U12 tabata  Gianna Martis ku den un final emoshonante kontra di Candice Curie a domina 4-2 3-5 4-2. Serka mucha hombernan Zahyd Josephia ku 5-3 2-4 4-2 a supera Ricardo Winkel. Den e kategoria U14 Sara Loaiza i Jose Carlos Andrade ta esnan ku a domina respektivamente riba Sibella Mendez i Aldair Correia Marques. Den e hungadonan di  U18 e titulo femenino a wordu gana pa Sarinah Maduro ku un skor di 7-6 7-6 riba Zima Gomez Osorio. Finalmente  Quintan van Wijk a supera Darren Martis ku 6-2 6-4 den e final di U18 masculino.

Despues de i weganan final, e temporada di tenis hubenil a kulmina ku un komementu chiki i entrega festivo di premionan na tur e hungadonan di Masters i hungadonan di ranking 2019 ku a finalisa riba posishon number Unu riba e lista di rango Nashonal.

E hungadonan ku a termina riba posishon Unu di rango nashonal di tenis ta;

U10 Candice Curie i Brandon Bridgewater

U12 Gianna Martis i Ricardo Winkel

U14 Sara Loaiza i Jose Carlos Andrade

U18 Sarinah Maduro i Quintan van Wijk

Finalmente a entrega premionan na e coach-team ku tabatin mas tantu hungadonan “Rookie” riba e lista di rango nashonal den persona di Jason Engelhardt i Razul Winklaar. Tambe e hungado di rango Nashonal di ana Cancice Curie i e miho e hungado riba nivel Internashonal   Quintan van Wijk a wordu honra.

Riba e ‘link’ aki bou por mira tur e resutadonan di Masters

https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=EECA926F-3793-4D3D-B1C7-92B90244DCED

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: