CBCS President a.i. Bob Traa inspireert leerlingen

CBCS President a.i. Bob Traa inspireert leerlingen

Willemstad – Afgelopen maandag bezocht president a.i. van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS), Bob Traa, VWO 6 leerlingen van het Radulphus College. Hij heeft dit bezoek afgelegd in het kader van de Financiële Educatie Maand van de CBCS.

In zijn toespraak aan de leerlingen heeft Traa zijn carrièrepad belicht vanaf zijn studie tot aan zijn huidige functie bij de CBCS en hen verteld over de talloze mogelijkheden die een studie in het vakgebied economie te bieden heeft. De heer Traa hoopt de leerlingen te inspireren met zijn verhaal en zijn passie voor het vak

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: