PERSBERICHT | KOMUNIKADO DI PRENSA

Willemstad, 28 november 2019
Op zondag 1 december 2019 presenteren kunstenaars Avantia Damberg (Curacao) en Alena Davidovich (Wit-Rusland) een collaboratieproject bestaande uit verschillende muurschilderingen te Playa Lagun. Het duo heeft een interactieve mural gemaakt en een grotere mural dat de geschiedenis, flora en fauna van Lagun uitbeeld.
Davidovich is op Curacao tijdens haar eerste artist-in-residence, maar zij en Damberg kennen elkaar since hun studietijd op de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam waar ze verschillende projecten al samen hebben gedaan. Iedereen is welkom.
Plaats: Sentro di Rekreashon Lagun, te Playa Lagun
Aanvang; 14.00
Op donderdag 5 december 2019 presenteren deze kunstenaars 4 murals in hanchi Angel Job in Punda. Deze murals vallen onder het project Hidden Heroes, waar mensen die nu nog wat ongemerkt heel veel hebben bijgedragen aan de emancipatie en ontwikkeling van Curaçao. De kunstenaars willen hun onder de aandacht brengen vooral bij de jongere generaties.De ‘hidden heroes’ worden onthuld met text en uitleg. De murals zijn in dezelfde steeg als de PundaWings, ook gemaakt door Damberg.
Familieleden van de al onverleden helden zullen hun bijdrage brengen met een gedicht of lied. Iedereen is welkom.
Plaats: Hanchi Angel Job, Punda
Aanvang: 19.00 tijdens de PundaVibes.
info voor fotos pers: instagram: hiddenheroesincuracao, lagunwave
Willemstad, 28 di november 2019
Djadumingu dia 1 di dezèmber 2019, dos artista Avantia Damberg (Kòrsou) i Alena Davidovich (Belarus) lo presenta un proyekto di collaborashon di mural na Playa Lagun. E duo a traha un mural interaktivo i tambe un mural mas grandi tokante e historia, flora i fauna di Lagun.
Davidovich ta na Kòrsou hasiendo su artista-den-residensia, pero e i Damberg konose otro foi tempu di nan estuio riba e Gerrit Rietveld Akademia di Arte na Amserdam. Nan a hasi diferente proyekto huntu na Amsterdam. Tur hende ta bon biní.
Lugá: Sentro di Rekreashon Lagun, te Playa Lagun
Ora: 2pm pa 4pm
Riba 5 di dezèmber 2019 e artistnan aki lo presenta 4 mural den hanchi Angel Job den Punda. E muralnan ta kai bou di e projecto Hidden Heroes, kaminda hende a hasi hopi pa emansipashon i desaroyo di Kòrsou si haña hopi rekonosementu ahinda. E artistanan e duna atenshon na nan, pa entre otro nos hobenan tambe konose nan. E heroenan skondí lo wordu revelá ken nan ta i kiko nan a hasi. Nan ta den e hanchi kaminda tin e Pundawings, tambe pintá pa Damberg 2 aña pasá. Famia i amigunan lo deklara un poesía of kantika na e heroenan. Tur hende ta bon biní.
Lugá: Hanchi Angel Job, Punda
Aanvang: 19.00 tijdens de PundaVibes.
info pa portret prensa: instagram: hiddenheroesincuracao, lagunwave

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: