TERENO DI PRISON BIEU TEMPORALMENTE SITIO PA STASHONÁ OUTO  / BOUWTERREIN OUDE GEVANGENIS TIJDELIJK EEN PARKEERPLAATS

TERENO DI PRISON BIEU TEMPORALMENTE SITIO PA STASHONÁ OUTO 

 

Kralendijk – Un parti di e tereno den sentro di siudat kaminda e prisòn bieu tabata ubiká, temporalmente ta bira un sitio pa stashoná outo. E tereno aki ta keda den bisindario di pòstkantor.

 

Por stashoná outo temporalmente for di 20 di desèmber 2019 te ku 5 di yanüari 2020. Stashoná outo solamente ta riba e parti mas dilanti. E parti mas patras di e tereno ta keda será. Entrante 6 di yanüari 2020 nan ta sigui ku e trabounan di demolishon di prizòn bieu.

 

Entidat Públiko Boneiru ta hasiendo preparashonnan pa un destinashon temporal pa e área aki. Ora ku terminá e trabounan di demolishon e tereno temporalmente ta bira un sitio pa stashoná outo atrobe.   

 

 

BOUWTERREIN OUDE GEVANGENIS TIJDELIJK EEN PARKEERPLAATS

 

Kralendijk – Een gedeelte van het stuk grond in het centrum waar de oude gevangenis op stond, wordt tijdelijk een parkeerplaats. Dit stuk grond ligt in de buurt van het postkantoor.

 

Tijdelijk parkeren kan vanaf 20 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Parkeren is alleen mogelijk in het voorste gedeelte. Het achterste gedeelte van het stuk grond blijft afgesloten. Vanaf 6 januari 2020 worden de sloopwerkzaamheden van de oude gevangenis weer opgepakt.         

 

Het openbaar lichaam Bonaire is bezig met voorbereidingen voor een tijdelijke bestemming van dit gebied. Na het beëindigen van de sloopwerkzaamheden wordt dit stuk grond tijdelijk weer een parkeerterrein.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: