STREANAN DEPORTIVO TA BUTA TÒP-ATLETANAN HÓBEN DI BONEIRU I NAN COACHNAN DEN SPÒTLAIT 

JONGE TOPSPORTERS BONAIRE EN HUN COACH IN HET ZONNETJE GEZET VIA “STREANAN DEPORTIVO”

 

Kralendijk – Afgelopen donderdag vond de vierde editie van “streanan deportivo” plaats. Met dit jaarlijks terugkerend evenement willen de gedeputeerde van sport de heer Pablo James Kroon en INDEBON, jonge topsporters en hun coach op Bonaire in het zonnetje zetten.

 

Alle sporten die op competitief niveau spelen zijn door Indebon benaderd voor het selecteren van één topsporter. Deze topsporter moest een teamplayer zijn van onbesproken gedrag met een positieve instelling. Een inspiratie en motivatie voor anderen en qua prestaties boven alle anderen uitsteken. De geselecteerde topsporters en hun coach zijn door het openbaar lichaam Bonaire uitgenodigd om “streanan deportivo” bij te wonen.

 

Dit evenement vond plaats bij de Sporthal “Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas”. Het werd geopend door de gedeputeerde Pablo James Kroon en afdelingshoofd INDEBON Peter Silberie.

 

Alle verkozen topsporters en hun coach hebben van de gedeputeerde een oorkonde, dankbetuiging en een cadeautje ontvangen, waarna ze de rest van de avond gezellig met elkaar konden netwerken onder het genot van een kerstdiner.

 

Een live video van de uitreiking is te zien op de facebook pagina Gobièrnu di Boneiru.

 

 

 

STREANAN DEPORTIVO TA BUTA TÒP-ATLETANAN HÓBEN DI BONEIRU I NAN COACHNAN DEN SPÒTLAIT 

 

Kralendijk – Resientemente a tuma lugá e di kuater edishon di ‘streanan deportivo’. Ku e evento aki e diputado di deporte sr Pablo James Kroon i INDEBON ta buta tòp-atletanan hóben di Boneiru i nan coachnan  den spòtlait.

 

Indebon a aserká tur organisashon ku ta hasi deporte riba nivel kompetitivo pa selektá un tòp-atleta. E tòp-atleta aki mester ta un ‘teamplayer’ ku un komportashon sublime i un aktitut positivo. E mester ta un inspirashon i motivashon pa otronan i pa loke ta trata prestashon e mester ta destaká riba tur otro. E tòp-atletanan i nan coachnan ku a keda selektá a risibí un invitashon di Entidat Públiko Boneiru pa ta presente na ‘streanan deportivo’.

 

E evento aki a tuma lugá na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Diputado James Kroon i e hefe di INDEBON Peter Silberie a hasi apertura di e evento.

 

Tur e tòp-atletanan ku a keda elegí i nan coachnan a risibí for di man di diputado un rekonosimentu, orkonde i un regalito. Despues di e entrega nan por a disfrutá di un dushi sena di pasku.

 

Por atmirá e live video di ‘streanan deportivo’ riba nos paginá di Facebook Gobièrnu di Boneiru.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: