EMBAHADOR DI INDIA DI BISHITA SERKA GEZAGHEBBER EDISON RIJNA / AMBASSADEUR VAN INDIA OP BEZOEK BIJ GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

EMBAHADOR DI INDIA DI BISHITA SERKA GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

 

Kralendijk – Djaluna den oranan di mainta embahador di India sr. Venu Rajamony stashoná na Den Haag Hulanda a realisá un bishita di kortesia serka gezaghebber Edison Rijna. E embahador tabata kompañá pa su sekretaria sra. Mrinalini Kaur Sapra i tambe sr. Manish Khushalani di Boneiru. Durante e bishita a elaborá riba e desaroyo aktual na Boneiru i posibel lasonan direkto ku pais India. Embahador Venu Rajamony pa muestra di apresio a entregá gezaghebber un asina yamá ‘coffee table book’ ku e embahador mes a produsí, titulá ‘India and the Netherlands – Past, Present & Future’. Gezaghebber na su turno a pen e embahador komo amigu di Boneiru ku eskudo di Boneiru i mesora a duna splikashon tokante nifikashon di e eskudo. Banda di e pen gezaghebber a entregá tambe e albùm di ‘Bonaire Point to Point’ ku paisahenan di Boneiru na sr. Venu Rajamony.

 

AMBASSADEUR VAN INDIA OP BEZOEK BIJ GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

 

Kralendijk – Maandagochtend heeft de ambassadeur van India dhr Venu Rajamony, gevestigd in Den Haag (Nederland) een beleefdheidsbezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna. De ambassadeur was vergezeld van zijn secretaresse mw Mrinalini Kaur Sapra en dhr Manish Khushalani van Bonaire. Tijdens het bezoek werd gepraat over de huidige ontwikkelingen op Bonaire en mogelijke directe betrekkingen met het land India. Als blijk van waardering heeft ambassadeur Venu Rajamony een door hemzelf geproduceerd, zogeheten ‘coffee table book’ aan  gezaghebber Edison Rijna overhandigd, getiteld: ‘India and the Netherlands – Past, Present & Future’. Op zijn beurt heeft de gezaghebber de ambassadeur als vriend van Bonaire het wapen van Bonaire opgespeld en daarbij meteen uitleg gegeven over de betekenis van het wapen. Behalve het speldje met het wapen van Bonaire heeft de gezaghebber ook het album ‘Bonaire Point to Point’ met Bonairiaanse landschappen cadeau gedaan aan dhr Venu Rajamony.    

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: