E ´World Junior Tennis Competition´ tim di Kòrsou a pèrdè djabierne na Sto Domingo 2-0 for di Surinam. / Het  World Junior Tennis Competition  team van Curacao heeft dinsdag in Santo Domingo met 2-0 van het team van Suriname verloren.

E ´World Junior Tennis Competition´ tim di Kòrsou a pèrdè djabierne na Sto Domingo 2-0 for di Surinam. E team di Korsou ku hungadonan relativamente hoben (11 i 12 anja den un kompetensha pa mucha te ku 14 anja) por a mira ku den e promé wega Giovanni Jansen a sali perdí ku 6-4 6-3 kontra di Jayden Chan sigí pa Ricardo Winkel ku un derota di  6-2 6-1 E wega dòbel a wordu cancela pa motibu di awaseru.  Kòrsou, ku a perde di Honduras ku score di 3-0 djaluna, awor lo bai kompeti pa e luganan 9 te 14. 
Het  World Junior Tennis Competition  team van Curacao heeft dinsdag in Santo Domingo met 2-0 van het team van Suriname verloren. Het relatief jonge team, met spelers van 11 en 12 jaar in een competitie voor jongens tot 14 jaar,  zag Giovanni Jansen met 6-4 6-3 het onderspit delven tegen Jayden Chan waarna  Ricardo Winkel met een score van 6-2 6-1 verloor van Dexter Koorndijk. Het dubbelspel werd vanwege de aanhoudednde regen afgelast. Curacao dat maandag met 3-0  van het als eerste geplaatste Honduras verloor moet nu om de 9e tot 14e plaats gaan strijden.
Details van het toernooi kunnen op de volgende site gevonden worden.
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: