‘KUKI-award’ voor de meest actuele website van 2019

‘KUKI-award’ voor de meest actuele website van 2019

De KUKI-award voor de beste website van 2019 werd afgelopen donderdag (23 januari) uitgereikt aan Scouting Antiano (https://scoutingantiano.org/). De award bestond uit een door Rianne Hellings ontworpen trofee met daarop het logo van Scouting Antiano en Kuki+Ko.

Ongeveer 100 personen volgden presentaties van Ace Suares over de projecten Nos Ta Konektá en Luna di STIMA, en van Rianne Hellings, websitebouwer van Kuki+Ko, over de websites die in 2019 zijn opgeleverd.

Rianne Hellings van Kuki+Ko toonde alle websites die door haar in 2019 gemaakt zijn. Ook gaf zij uitleg over de ‘Do It Yourself’ website cursus waarin deelnemers in 5 workshops hun eigen website ontwerpen.

Voor de KUKI-award werden twee websites genomineerd: Scouting Antiano en de blog van Hans Bicker (https:///johannesbicker.com). Scouting Antiano won de award, omdat deze website goed onderhouden wordt en regelmatig voorzien van nieuws voor alle scouting groepen in Curaçao. Dhr. Mercera nam de enorme gouden bokaal  persoonlijk in ontvangst.

De KUKI-award werd voor de vijftiende keer uitgereikt. Winnaars van vorige jaren zijn: Sociaal-Economische Raad (SER), Fundashon Alton Paas, Carin Cares, 3C Coach Consult, Garnet NV, Hummingbird Feather, KBB, Pelikino, NAAM, KidDocs, Caribbean Filmcom, Motiance Dance School, FAJ + SNAYDP, en Baas Sports.

Kuki+Ko ontwerpt mobielvriendelijke websites met WordPress (open source software voor websites). Rianne Hellings en Ace Suares kijken terug op een fantastische avond, en danken iedereen die heeft meegeholpen aan het tot stand komen van de verschillende projecten en websites.

www.kukiko.com

*** KOMUNIKADO DI PRENSA ***

Willemstad, 23 di yanüari 2020

E ‘KUKI-award’ pa e wèpsait di mas aktualisá di aña 2019

Djaweps último (23 di yanüari) a otorgá e KUKI-award pa e wèpsait di mas aktualisá di aña 2019 na Scouting Antiano (https://scoutingantiano.org). E award, trahá pa Rianne Hellings di Kuki+Ko mes tabata un trofeo ku e logo di Scouting Antiano i Kuki+Ko ariba.

Mas òf menos 100 hende a presensiá presentashon di Ace Suares tokante e proyektonan ‘Nos Ta Konektá’ i ‘Luna di STIMA’ i di Rianne Hellings, diseñadó di wèpsait na Kuki+Ko, tokante e wèpsaitnan ku a desaroyá den 2019.

Rianne Hellings  a mustra tur wèpsait di 2019. Tambe ela duna splikashon tokante e kurso ‘Do It Yourself’ wèpsait, kaminda kursistanan ta traha nan mes wèpsait den 5 les.

Pa ku e KUKI-award ta tin 2 nominadonan: Scouting Antiano i e ‘blog’ di Hans Bicker (https:///johannesbicker.com). Scouting Antiano a gana e premio, pasobra e wèpsait ta bon aktualisá kasi tur siman. Sr. Mercera a risibí e KUKI-award personalmente.

A otorgá e KUKI-award pa e di diessinku bes. E ganadónan di e añanan anterior ta: Sociaal-Economische Raad (SER), Fundashon Alton Paas, Carin Cares, 3C Coach Consult, Garnet NV, Hummingbird Feather, KBB, Pelikino, NAAM, KidDocs, Caribbean Filmcom, Motiance Dance School, FAJ + SNAYDP, i Baas Sports.

Kuki+Ko ta diseñá wèpsait ku ta presentá bon riba selular of tablèt tambe. Ta usa WordPress (‘software open source’ pa wèpsait). Rianne Hellings i Ace Suares ta wak bèk riba un anochi hopi agradabel i ta gradesido na tur ku a yuda realisá e diferente proyekto i wèpsait.

www.kukiko.com

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: