Presentatie aan Gouverneur over ontwikkelingen samenwerking Defensie met authoriteiten Caribisch Gebied

Presentatie aan Gouverneur over ontwikkelingen samenwerking Defensie met authoriteiten Caribisch Gebied

Geplaatst op 01 January 1970 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Op uitnodiging van Hare Excellentie De Gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout, heeft CZM Carib Generaal De Vin vandaag in het Paleis van de Gouverneur een presentatie gegeven aan de regering van Curaçao over de ontwikkelingen in de samenwerking van Defensie met de autoriteiten in Caribisch Gebied; met name bij de Kustwacht, de Curaçaose Militie, Komienso Nobo (voorheen Sociaal Vormingstraject) en bij Militaire Bijstand bij justitieel optreden. De investeringen die in dit verband in de komende jaren worden gedaan zijn daarbij toegelicht en er is van gedachten gewisseld over thema’s waaraan in de komende periode aandacht aan zal worden besteed.

Gerelateerde ministeries 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: