KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Voornaam Imani toegevoegd aan akte

Voornaam Imani toegevoegd aan akte

 

Willemstad – Het Gerecht in eerste aanleg heeft op 5 maart 2020 het verzoek van de ouders van de levenloos geboren baby Imani toegewezen. De ouders willen dat de voornaam van hun levenloos geboren dochter wordt toegevoegd aan de opgestelde akte levenloos geboren kind. Zo hoeft ze niet langer als ‘Levenloos T.’ in het register te staan. 

 

Het verzoek om de achternaam van de vader toe te voegen is afgewezen. De ouders van Imani waren op het moment van geboorte niet gehuwd en de vader had het (ongeboren) kind niet erkend. Daardoor draagt Imani op grond van artikel 1:5f van het Burgerlijk Wetboek de geslachtsnaam van haar moeder.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: