Een nieuwe bankpas voor onderstandtrekkers

Een nieuwe bankpas voor onderstandtrekkers

Geplaatst op 06 March 2020 dor di Ministerio Desaroyo Sosial, Labor i Bienestar

Willemstad- Onderstandtrekkers met een bankpas, die in maart verloopt kunnen bij hun buurtcentrum een nieuwe bankpas ophalen. Het tijdsschema is 9 t/m 13 maart en 16 t/m 20 maart tussen 8 en 11 uur/ 14 en 16 uur.

De nieuwe bankpassen worden alfabetisch uitgedeeld. Klanten met achternaam met beginletter A t/m F kunnen op 9 maart 2020 bij het betrokken buurtcentrum langsgaan, G t/m M op dinsdag 10 maart 2020, N t/m Z op woensdag 11 maart 2020. Op donderdag en vrijdag kunnen de klanten, die niet op de voorgenoemde data zijn verschenen, hun nieuwe bankpas bij het betrokken buurtcentrum afhalen.

De verdeling volgens achternaam is twee weken geldig. Klanten moeten in het bezit zijn van de oude bankpas, een geldige sedula of rijbewijs om de nieuwe bankpas op te halen. De pincode blijft hetzelfde. De SOAW-klanten, die in maart 2016 hun bankpas hebben ontvangen, moeten in 2020 een nieuwe krijgen.

Het ministerie verzoekt alle klanten om op tijd hun nieuwe bankpas op te halen omdat de machine de oude pas zal inslikken nadat de datum is verstreken.

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: