Notisia di polis di djárason 13 di mei te ku djabièrnè 15 di mei 2020/Politieberichten van woensdag 13 mei tot en met vrijdag 15 mei 2020

Notisia di polis di djárason 13 di mei te ku djabièrnè 15 di mei 2020

Alrededor 12.45 or di mèrdia un aksidente di kadena  a tuma lugá entre 3 outo riba Kaya Korona. Un di e outonan tabatin un beibi den dje. Ambulans a transportá mama i yu pa hòspital pa kontrol médiko. Personal di ambulans a kontrolá shofùr di e otro dos outonan na e sitio mes.

 

den oranan trempan di atardi di djárason 13 di mei, alrededor di 2 or, a tene un kontrol di tráfiko na Kaya Korona. E kontrol tabata dirigí riba uzo di telefòn bou di stür i glas skur. Durante e kontrol a konstatá tambe ku vários hende ta kore sin reibeweis òf seguro bálido. A kontrolá un total di 25 outo di kua 6 a haña un prosès ferbal pa entre otro kore sin faha di seguridat, uzo di telefòn bou di stür, glas skur i kore sin seguro bálido.

 

Algu mas lat riba e mesun dia a detené un hòmber di inisial E.A.M. di 47 aña en konekshon ku ladronisia.

 

Riba djaweps 14 di mei sentral di polis a risibí dos notifikashon tokante kandela. E promé tabata mas o ménos 1.30 or di mardugá an Kaya Platina kaminda un pida mondi chikí tabata na kandela. E di dos tabata alrededor di 2.15 or di atardi na Kaya Arihara kaminda sushi tabata na kandela. Brantwer a paga ámbos kandela.

 

Riba djabièrnè 15 di mei a detené un hòmber di inisial M.G.M. di  aña en konekshon ku estafamentu.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van woensdag 13 mei tot en met vrijdag 15 mei 2020

Omstreeks 12.45 uur van woensdag 13 mei, vond een kettingbotsing tussen 3 auto’s plaats op de Kaya Korona. In één van de auto’s zat ook een baby. Moeder en baby zijn door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle. De bestuurders van de andere auto’s werden ter plekke gecontroleerd door het ambulancepersoneel. 

 

In de vroege middaguren van woensdag 13 mei werd omstreeks 14.00 uur een verkeerscontrole gehouden aan de Kaya Korona. De controle was gericht op het gebruik van een telefoon achter het stuur en getinte autoruiten. Er werd tijdens de controle ook geconstateerd dat er verschillende mensen zonder geldig rijbewijs en verzekering rijden. Er werden 25 auto’s gecontroleerd waarvan 6 een proces verbaal kregen voor onder andere het rijden zonder autogordel, gebruik van telefoon onder het stuur, getinte ramen en geen geldige verzekering.

Iets later op dezelfde dag werd een man met initialen E.A.M van 47 jaar aangehouden wegens diefstal.

Op donderdag 14 mei kreeg de politiecentrale twee meldingen over brand. De eerste was omstreeks 01.30 uur aan de Kaya Platina waar een bosje in brand stond. De tweede was later op de dag, omstreeks 14.15 uur; op de Kaya Arihara was men vuil aan het branden. Beide brandjes werden door de brandweer geblust.

Op vrijdag 15 mei werd een man met initialen M.G.M. van 25 jaar aangehouden wegens oplichting.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: