Notisia di polis di djaluna 18 di mei te ku djárason 20 di mei 2020/Politieberichten van maandag 18 mei tot en met woensdag 20 mei 2020

Notisia di polis di djaluna 18 di mei te ku djárason 20 di mei 2020

Riba djárason 20 di mei, sentral di polis a risibí notifikashon ku un aksidente a tuma lugá riba Kaya Internashonal. Shofùr di e outo a pèrdè kontrol riba su stür i e outo a bòltu. E tabatin un kap na su lep i raspu na su man i pianan. Ambulans a transporte pa hospital pa kontrol médiko.

 

Kontrolnan den kuadro di kumplimentu ku e Lei di Tráfiko nobo ta sigui. Den e dianan tras di lomba a duna vários prosès ferbal pa entre otro kore sin faha di seguridat i kore sin hèlmu bisti. KPCN ta enfatisá ku kumplimentu ku e reglanan di tráfiko ta kontribuí na un tráfiko seif pa nos tur.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van maandag 18 mei tot en met woensdag 20 mei 2020

Op woensdag 20 mei, kreeg de politiecentrale melding dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden op de Kaya Internashonal. De bestuurder van een auto verloor in de bocht de controle over het stuur waardoor de auto over de kop sloeg. De besturrder had een snijwond aan haar lip en schaafwonden aan haar armen en benen. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

 

De controles ter naleving van de nieuwe verkeersverordening gaan door. In de de afgelopen dagen werden processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van een autogordel en het niet dragen van een helm. KPCN benadrukt dat het naleven van de verkeersregels bijdraagt tot een veilig verkeer voor ons allemaal. 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: