Notisia di polis di djárason 27 di mei te ku djabièrnè 29 di mei 2020/Politieberichten van woensdag 27 mei tot en met vrijdag 29 mei 2020

Notisia di polis di djárason 27 di mei te ku djabièrnè 29 di mei 2020

Durante di un kontrol di tráfiko na Kaya Gilberto F. Croes riba djárason 27 di mei, a duna prosès ferbal pa entre otro manehá sin reibeweis i/òf seguro bálido, pero e enfoke di e kòntròl tabata riba korementu sin faha di seguridat. Pa esaki a duna  2 prosès ferbal. KPCN ke enfatisá ku bistimentu di faha di seguridat ta pa seguridat di e okupantenan di e vehíkulo. Kumpliendo ku esaki bo tambe kontribuí na un tráfiko mas seif i sigur.

 

Riba djaweps 28 di mei, polis a bai warda ku un skuter kolo krem, di marka Peugeot, modèl Vivacity, ku tabata stashon dilanti di un restorant pa mas di un dia kaba. E skuter no tabatin plachi di number. Si un hende rekonosé e skuter aki, por fabor tuma kontakto ku polis na 717 8000 òf na 717 7251. 

 

Riba e mesun dia a drenta keho di ladronisia for di un pikòp. E pikòp tabata stashoná na Kaya Francia. Entre djárason 27 di mei pa mas o ménos 9 or di anochi i djaweps 28 di mei, pa mas o ménos 9.45 or di mainta, deskonosínan a bai ku e radio, algun piesa di boto di tambe sèn kèsh. E kaso ta bou di investigashon.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 


Politieberichten van woensdag 27 mei tot en met vrijdag 29 mei 2020

Tijdens een verkeerscontrole op de Kaya Gilberto F. Croes op woensdag 27 mei, werden processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder geldig rijbewijs en verzekeringspapieren, maar de focus van deze controle was op het rijden zonder veiligheidsgordel. Hiervoor werden 2 processen verbaal uitgeschreven. KPCN wil benadrukken dat het om hebben van een veiligheidsgordel de veiligheid van de inzittenden van een voertuig waarborgt. Door het omdoen van je veiligheidsgordel, draag je ook bij aan een veiliger verkeer.

 

Op donderdag 28 mei werd ter hoogte van een restaurant aan de Kaya L.D. Gerharts een champagne kleurige scooter van het merk Peugeot, model Vivacity, zonder kenteken meegenomen naar het bureau. De scooter stond al meer dan een dag voor het bedrijf geparkeerd. Indien iemand deze scooter herkent, gelieve contact op te nemen met de politie op 717 8000 of 717 7251.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een pick-up. De pick-up stond geparkeerd in de Kaya Francia. Tussen woensdag 27 mei omstreeks 21.00 uur en donderdag 28 mei, omstreeks 09.45 uur, hebben onbekenden de radio, enkele boot onderdelen en contant geld weggenomen.de zaak wordt onderzocht.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: