KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haรฑa tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUINTERNASHONALNOTISIA

Videogesprek met Eurocommissaris Timmermans

Videogesprek met Eurocommissaris Timmermans

10 juni 2020

Kamerleden van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat hebben op donderdag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur een videogesprek met vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans over de Europese Green Deal.
europa_stockfoto.jpg

De Europese Green Dealย bevat een groot aantal beleidsvoorstellen en initiatieven op het gebied van klimaat, energie, industrie, transport, milieu, landbouw, biodiversiteit, gebouwde omgeving, financiรซn, R&D, buitenlandse handel en diplomatieke betrekkingen. Samen vormen ze een groeistrategie om deย EU te transformeren naar een klimaatneutrale, circulaire, moderne en concurrerende economie in 2050.
Inย het pakket dat de Europese Commissie onlangs presenteerde voor het herstel van de Europese economie na de coronacrisis, neemt de Green Deal naast de digitaliseringsagenda een centrale plek in.

Videoverbinding

Het gesprek met Timmermans moest twee keer worden uitgesteld vanwegeย de coronamaatregelen.ย Het wordt nu gevoerd via een videoverbinding, waarbij per fractie รฉรฉn persoon deelneemt. De Kamerleden nemen plaats in deย Troelstrazaal. Het gesprek begint met een inleiding van commissarisย Timmermans van ongeveer 20 minuten. Daarna kunnen de commissieledenย rechtstreeks met hem in gesprek gaan.

Volg het live

Het gesprek is live te volgen via deย livestreamย van de website en de appย DebatDirect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d