Politie rukt groots uit voor man met stofzuiger in Rotterdam

De politie is zaterdagavond groots uitgerukt naar de Diergaardesingel in Rotterdam. Door voorbijgangers werd een man met een mogelijke shotgun voor het raam gezien. De politie werd ingeschakeld en kwam met zwaar materieel ter plaatse. In kogelwerende vesten en met getrokken wapens werd positie ingenomen voor het desbetreffende woonhuis.

Toen agenten de woning binnenvielen werd de bewoner aangetroffen, niet met een shotgun maar met een stofzuiger… Het huishoudmiddel werd aangezien voor een shotgun. De politie kon hierna weer met vervolg. De bewoner kon zijn schoonmaaktaken weer vervolgen. Eind goed, al goed.

https://www.mediatv.nl/politie-rukt-groots-uit-voor-man-met-stofzuiger-in-rotterdam?fbclid=IwAR3n2QLLczrKvhVmi2G0i4dN8N8FxLpwBNATqksdE0Fs7EUYzqAdgPff5hM

Copyright 2020 Media TV

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: