Koninklijke Marechausse: Mannen gooien tennisballen met drugs over gevangenismuur Schiphol

 

Mannen gooien tennisballen met drugs over gevangenismuur Schiphol

De Koninklijke Marechaussee heeft op vrijdagochtend 19 juni twee mannen aangehouden die tennisballen met vermoedelijk drugs en een mobiele telefoon over de gevangenismuur van het Justitieel Complex op Schiphol hadden gegooid.

Marechaussees ontvingen omstreeks 10.30 uur een melding dat twee personen in een zwarte Volkswagen Golf pakketjes met onbekende inhoud over de beveiligde muur van het complex hadden gegooid. Daarna waren ze weg gereden. De auto met twee inzittenden werd even later rijdend aangetroffen op Schiphol-Oost en tot stoppen gemaand.

Inmiddels bleek dat er twee tennisballen over de muur waren gegooid. In de tennisballen zat een GSM met oplader, twintig vermoedelijk XTC-pillen en een paar blokjes hasjiesj.

Beide mannen, in de leeftijd van 21 en 22 jaar en afkomstig uit Amsterdam, zijn aangehouden als verdachten van het niet volgens de regels binnen het justitieel complex brengen van voorwerpen. De tennisballen met inhoud zijn inbeslaggenomen.
De Koninklijke Marechaussee op Schiphol verricht verder onderzoek in deze zaak. De beide mannen zijn inmiddels op vrije voeten maar blijven verdachten in deze zaak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: