A topa indocumentado riba boto local “Awacati”

 

A topa indocumentado riba boto local “Awacati”

Diarason 8 di jüli banda di 11 :00 Wardacosta na Aruba, despues di a risibí un yamada di Rescue & Coordination Center (RCC) a interseptá un boto k e investigashonu tabata bini for di sùit, riba mas o menos 1 mia nautico di haf di Barcadera. Ta trata di e boto local “Awacati ku registrashon A-2513. Ta tin dos persona a bordo. Pa listra ful e boto a disidí pa kompañiá e boto pa Barcadera. Despues di a hasi e investigashon nesesario a bordo di e boto menshoná ariba, a resultá ku riba e boto a haña un tripulante ku ta ilegal riba e isla. E persona indokumentá a wòrdu entregá na KPA pa kaba ku e investigashon.

 

Illegaal aangetroffen aan boord van lokale vaartuig “Awacati”

Op woensdag 08 juli omstreeks 11:00 heeft de kustwacht, na een melding van het Rescue & Coordination Center (RCC), een vaartuig geïntercepteerd die uit het zuiden kwam, op ongeveer 1 nautische mijl van Barcadera haven. Het bleek te gaan om het lokale vaartuig ‘Awacati’ met registratie A-2513. Er bevonden zich twee opvarenden aan boord. Voor een grondig onderzoek is besloten om het vaartuig verder te begeleiden naar Barcadera haven. Na de nodige controles te hebben uitgevoerd aan boord van bovengenoemde vaartuig is gebleken dat er een bemanningslid is aangetroffen die illegaal op het eiland bevond, aan boord was. De ongedocumenteerde persoon is overgedragen aan de grenspolitie voor verdere afhandeling en onderzoek.

Foto awacati in bijlage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: