VIDEO: POLIS MESTER LOS TIRU DI ADVERTENSIA PA POR HASI DENTENSHON

 

Politie lost twee keer waarschuwingsschoten bij aanhoudingen Middelharnisstraat (Video)

De politie heeft woensdag twee keer waarschuwingsshoten gelost bij twee verschillende aanhoudingen  in de Middelharnisstraat in Rotterdam-Zuid.

Rond 15.00 uur werd een man in een woning aan de Heindijk in Rotterdam door twee mannen bestolen van een sieraad. De mannnen waren in de woning om het slachtoffer iets te verkopen. Plotseling grepen de verdachten het sieraad en gingen er vandoor.  Het slachtoffer ging er achteraan, maar raakte de mannen kwijt.

Slachtoffer en getuigen wisten de politie een summier signalement en de beschrijving van de auto te geven. In de Middelharnisstraat werd door de politie een auto gezien die aan het signalement voldeed..Nadat de bestuurder een stopteken kreeg besloot hij te voet te vluchten. Agenten losten hierop twee waarschuwingsschoeten waarna de man toch maar eieren voor zijn geld koos en aangehouden kon worden. De politie heeft de auto in beslag genomen. Na onderzoek bleek deze man niets met de diefstal te maken te hebben en is inmiddels weer op vrij voeten gesteld.

Later op de middag werd er door agenten wederom een voertuig gezien die aan het signalement voldeed. Agenten kregen sterk het idee dat het hier om het gezochte voertuig ging. In het voertuig zaten op dat moment vijf personen die middels een BTGV uit het voertuig zijn gehaald. Ook bij deze aanhoudingen bleek het lossen van een waarschuwingsschot noodzakelijk. De politie onderzoekt de zaak en de rol die de inzittenden daarbij gespeeld hebben.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: